Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életben hányszor voltatok szerelmesek úgy igazán?
Én úgy gondolom,hogy életemben egyszer voltam szerelmes 21 éves koromban.Azóta sem éreztem azt mikor azzal a lánnyal voltam.Hihetetlenűl fájt mikor vége lett persze nem én akartam.Kb 1-1.5 év után próbálkoztam újra párkapcsolatot.Kisebb nagyobb sikerrel.
Azóta sem éreztem egy lánynál sem amit nála.Az ember életében tényleg egyszer szerelmes igazából??Ti hogy vagytok vele?
28/F
3-4x eléggé, de mind bukta, majd jönnek még szebb idők, egy férfi sosem búsulhat
F19
volt amikor azt hittem szerelmes vagyok, de csak szerelmes akartam lenni....kedveltem, a srácot, aranyosnak helyesnek tartottam, de az igazi nagy szerelem most van, és a férjem az a férfi akit szeretek. 24 éves korom óta vagyok vele, több mint egy éve házasságban. nem tudnám elképzelni nélküle az életem.
27/N
Most vagyok szerelmes igazán!
23/N
birom amikor 23 évesek válaszolgatnak itt ilyen kérdésre. minden esetre az 1 biztosan nem jó válasz, vagy legalábbis ember és körülmény függő, hogy ki hányszor lesz szerelmes. sőt, szerintem nem függő is, azt gondolom a férfiak nehezebben esnek úgy igazán szerelembe... én mindig úgy érzem, hogy akibe aktuálisan szerelmes vagyok, ő az "igazi". 3x voltam szerelmes így, és egyik elmúlt szerelemre sem gondolok úgy vissza, hogy az lett volna a nagy ő. akkor ő volt, aztán ahogy alakult a személyiségünk rájöttünk hogy lehetne ez jobb is. szerintem ez csak 30 éves kor fele lehet végleges, ha szerencséd is van akkor hamarabb.
a kérdezőnek: nem érezted ugyanazt, nem is fogod mert minden szerelem más. más érzés, lehet jobb is. én sem éreztem ugyanazt mással mint az első szerelmemmel, de mégis jobb volt, úgymond "jobban is szerettem". abba kell beletörődni hogy a kamasz szerelem a kamasz évekhez van kötve, és ha átéled igazából hanem, az elmúlik. felnőtt fejjel már nem úgy leszel füligszerelmes... azt hiszed 21 évesen megtaláltad az igazit? tudsz róla most valamit? milyen lett így 7 év távlatában? már tuti nem éreznéd azt iránta sem amit anno!
Sok mindenben igazat adok!Mondjuk ő egy olyan lány volt akire első pillanatban azt mondtam ahogy ránéztem,hogy te jó ég milyen emberrel kell külföldre utaznom "Tanulni mentünk többen egy csoportba".Ahogy telt az idő úgy szerettük meg egymás,de én jobban mint ő.Ez egy idő után ki is derült.De tényleg ha valaki előre mondta volna,hogy ez a lány az akié meg leszek bolondulva,simán kiröhögtem volna. :)
A 7 év alatt kb 4x találkoztunk ebből csak egyszer köszöntünk egymásnak.De nem beszéltünk.Megházasodott és született gyereke is.Attól aki utánam lett neki kapcsolat.Lehet,hogy igazad van,hogy már nem is érdekelne.De azt tudom,hogy "belsőleg" hihetetlen volt az az érzés.De ez már múlt és nem számít.Az idő elfeledteti az emberrel :)
update!
azt hiszed 21 évesen megtaláltad az igazit?....Akkor azt hittem,de mára már én is azt mondom,hogy van nála jobb.Csak az még kérdés,hogy ez meddig megy az életben,hogy valaki megtalálja az igazit.HA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!