Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is sokkal jobb embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is sokkal jobb embernek látjátok azt akit/akibe szerettek/szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
vagy csak én vagyok így ezzel :?

2013. ápr. 24. 18:40
 1/8 A kérdező kommentje:
mármint magatoknál.
2013. ápr. 24. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes vagy, akkor természetes, hogy jónak, jobbnak és szebbnek látod azt, aki iránt több érzést táplálsz :)

Az hogy magadnál jobbnak tartod, pedig jelzi, hogy tiszteled is :D És szereted, felnézel rá :)

Én is képes vagyok kevesebbnek érezni magam, mint a barátomat...

Egy Lány

2013. ápr. 24. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ooo Kittiiiiii kiírtál egy kérdést is. ^^ Nos én jobbnak látom, de attól tudom h nem jobb ;)
2013. ápr. 24. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor jobban meglátom benne a jót.

Magamnál?

Mivel magam nem gondolom nagyon jó embernek,ezért biztosan.

2013. ápr. 24. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem alapvetően fontos, hogy nálam okosabb barátom legyen és hogy fel tudjak nézni rá(a kettő mondjuk nem jár mindig együtt), de eleve van némi kisebbségi komplexusom, szóval előfordul, hogy sokkal többre tartom magamnál.:)
2013. ápr. 24. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
én egyszerűen azt értem hogy a barátom sokkal jobb,kedvesebb, okosabb,aranyosabb mint én hozzá képest én senki vagyok :S
2013. ápr. 24. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha az lennél,akkor nem lenne veled :)
2013. ápr. 24. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdésre válaszolva, persze hogy jó embernek látom a párom, volt hogy alacsonyabbnak is éreztem magam hozzá képest és most nem a centikre gondolok...

Ez az önbizalomhiány.

Én is gondoltam hasonlókat, de arra jutottam, hogy mivel nem vagyunk egyformák... Ő merészebb mint én. Ő jobban döntött mint én dolgokban. Őt volt ami érdekelte, nekem nem volt célom akkor amikor dönteni kellett volna ugye jól... Hasonlítunk is meg nem is. Amíg nem voltunk együtt jobban tűntünk hasonlónak mint most hogy bele látok jobban a dolgokba és jobban megismertem őt. Ég és föld vagyunk bizonyos dolgokban, másban meg hasonlítunk.

Például neki vannak barátai, munkája, jó szakmája. Ezzel szemben nekem se barátok, se munka nem jön össze, egyik szakmám mondjuk rá keresettebb, illetve sok helyre kell... Ezt a legnehezebb feldolgoznom, hogy rendezetlen az életem, bele is betegszem lassan. Neki az, aminek örülök, de ezért érzem magam kevesebbnek, persze ez nem az ő hibája hogy én ezt érzem. Ha majd nekem is rendeződnek ezek a dolgok, akkor ez az érzés is megszűnik, hogy nem vagyok elég penge ember...

2013. ápr. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!