Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miből érzitek, hogy szerelmesek vagytok?
Én eddig azt hittem, hogy voltam már szerelmes, de kezdem azt hinni,hogy nem, és most vagyok az először életemben. Ez lehetséges? Most érzek először ilyen erősen valami leírhatatlan pluszt, és már egyszerűen beleőrülök!
Mi a különbség aközött, hogy valakit igaz, hogy nagyon szerettek, kötődtök hozzá, akár az életeteket is elképzelitek vele, vonzódtok is hozzá... vagy szerelmesek is vagytok emellett?
21L
3-nál a pont, ment a zöldkéz:D
Visszafogod sirni még a boldog tudatlanság idejét kedves kérdező, de ne nekem legyen igazam:D
Nagyon szenvedek tőle, amellett, hogy ezzel párhuzamosan ilyen boldog se voltam még soha. :D
Hát érdekes. :D
Majd meglátjuk mi lesz.
Én is azthttem, hogy voltam már, de mint utólag rájöttem, csak ragaszkodtam. Nem is tudom... többek között a szex is nagy szerepet játszott benne. Voltam már együtt jobb adottságokkal rendelkező pasival is, mint a jelenlegi párom, mégsem volt még soha senkivel ennyire jó, mint vele. Én ezt annak tudom be, hogy akit igazán szeretek, azzal a legjobb(:
de ez mellett természetesen, sosem kelek, és fekszek úgy le, hogy ne ő lenne az első és az utolsó gondolatom. A világon mindennél fontosabb nekem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!