Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nálatok megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nálatok megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Az van, hogy most jöttem rá, hogy a hétvégén a barátnőm egy csajjal csókolózott. Tudom hogy régebben is csinálta néha, de akkor még nem is ismertem szóval nem is érdekel hogy akkor mit csinált, de ez most eléggé megviselt. Még nem beszéltem róla vele mert nem volt alkalmam. Ezért szakítanom kellene vele? Vagy szerintetek ez nem is számít megcsalásnak? Tudom hogy nem biszexuális, régebben is csak szórakozásból csinálta, de kicsit úgy érzem, hogy ha ilyen könnyelműen osztogatja a csókokat akkor amit én kapok az se jelent sokkal többet. Vagy én vagyok túl érzékeny?
2009. szept. 28. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, x éve együtt jár egy hapsival, de közben lefekszik más lányokkal is (lányról van szó), mert az szerinte nem megcsalás.

HÁT NEM ÍGY VAN!

Ugyan úgy megcsalás, mert csók! Ha mész az utcán smárolhatsz akárkivel? NEM?? Tényleg? Miért? Mert ez olyan dolog, aminek két szerelmes pár között kell megtörténni.

Bocsánat, ha durva hangvételű voltam!

Azt, hogy szakítanod kell-e vele, döntsd el magad, hogy neked hogy esik, de előtte mindenképpen beszélj vele! Mondjuk én dobnám, amíg nem késő, az fix!

2009. okt. 2. 00:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerény véleményem szerint nem.

Ha biszex lenne, akkor azt mondom jogos a dolog, mert akkor az élvezetet kereste.

Mivel nem az, akkor poénos kiváncsiság. Gyerekes, de megesik.

2009. okt. 2. 00:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha kicsit megfordítanánk a kérdésed. Ha te tennél ezt egy pasival ő vajon hogyan reagálna erre? Szerintem nem tisztességes ilyet tennie, mindegy hogy fiúval vagy lánnyal teszi. Mielőbb beszélgess vele erről. A másik ami az én véleményem attól hogy azt mondja nem biszex még az lehet, csak talán saját magának sem ismeri be. Nem mindenki csókolózik csak úgy egy lánnyal mert ez jó poén.

Nem azt mondom hogy szakíts vele, de ezt nagyon át kell beszélnetek, mert ha tényleg csak poénból is csinálta akkor sem veszi komolyan a te érzéseidet.

2009. okt. 2. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!