Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok ez megcsalásnak számítana?
Meglepődnék ha a feleségem más nővel csókolózna mert ez nem az ő ízlésvilága..Nem leszbi,és nem igazán érdekli az ilyen..Én ennek csak örülök,mert számomra is az a normális ha férfi és nő van egy kapcsolatban..
30/F
09:33
Pedig egy nő sokkal gyengédebb és sokkal érzékibb tud lenni egy másik nővel.
A férfi meg azért jó ha durva szex kell.
Miért szerinted egy férfi csak durva tud lenni a szexben???és ezért csókolóznál nővel???Ekkora ökörséget! A férfiak is tudnak érzékiek lenni a szexben,és tud érzékien csókolózni.
Nem kell azért egy nővel smárolni,hogy az érzékiséget megtapasztald.Érdekes én ismerek nem egy olyan férfit aki csodálatosan gyengéd,s jó az ágyban,és olyan érzékien tud csókolni,hogy a karjaiban elolvadsz..
Ám a kérdésedre a válasz.A csók az csók.Ha valaki érzelemmel csókol akkor minden hogy nővel vagy férfival teszi egyre megy.Ebben az esetben megcsalásnak számít.
háát hallod :)
épp megtörtént hogy bnőm lesmárolt 1 csajt persze mind2en ismerjük öt nem vadidegent, de valamiért nem zavart- egyszerüen én is mosolyogtam rajta, azota is cukkolom vele
de ha fiuval történne azonnal-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!