Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálatok megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Az van, hogy most jöttem rá, hogy a hétvégén a barátnőm egy csajjal csókolózott. Tudom hogy régebben is csinálta néha, de akkor még nem is ismertem szóval nem is érdekel hogy akkor mit csinált, de ez most eléggé megviselt. Még nem beszéltem róla vele mert nem volt alkalmam. Ezért szakítanom kellene vele? Vagy szerintetek ez nem is számít megcsalásnak? Tudom hogy nem biszexuális, régebben is csak szórakozásból csinálta, de kicsit úgy érzem, hogy ha ilyen könnyelműen osztogatja a csókokat akkor amit én kapok az se jelent sokkal többet. Vagy én vagyok túl érzékeny?2009. szept. 28. 15:27
1/13 anonim válasza:
Poénból csókolózott csak a csajjal, mivel nem biszexuális semmi érzelmi háttere nem volt a dolognak, szerintem nem megcsalás. És nem szakítási ok.
Ha zavar, akkor beszéld meg vele, hogy máskor ne tegyen ilyet, mert neked rossz.
2/13 anonim válasza:
túlérzékeny vagy. valszeg csak "poénból" kíváncsiságból csinálja, pláne h csak nőkkel. sztem nincs ebbe semmi, főleg ha nemis biszex. akkor lesz baj ha pasiknak is így osztogatja. amit neked ad csókot az teljesen más jellegű, és teljesen mást is érez közbe. a két csók teljesen más, és nemufgyanazt jelenti. nyugivan :D
3/13 anonim válasza:
Keríts rá alkalamat, hogy ezt megbeszéljétek. Addig míg nem beszéltétek ezt a dolgot meg addig ne szakíts vele.
4/13 anonim válasza:
Nem, nem vagy túl érzékeny. Ha szeret a párom, akkor ne csókolgasson mást! Akár fiúról, akár lányról van szó. És nem az számít, hogy "megcsalt" -e, hanem, hogy ez neked rosszul esik. Mindenképpen beszélj vele erről!
5/13 anonim válasza:
Ha valóban úgy érzed, akkor ne bocsátsd meg véletlenül sem! Ha harc,akkor legyen harc.
6/13 anonim válasza:
hát én lány vagyok, de én rosszul érezném magam, úgy érezném hogy valamilyen szinten megcsaltam a párom, ha egy lánnyal smárolnék. ugyanaz mintha egy másik pasi lett volna az alany.
7/13 anonim válasza:
Kívülálló férfiként tetszene a gondolat, de mint belsőember, már azt mondom, a barátnőm ne csókolózzon más lányokkal (ennyi erővel én is mondhatnám, hogy kíváncsiságból megcsókolok X mennyiségű nőt). Nem kell azonnal szakítani, de mindenképpen beszéljétek meg!
8/13 anonim válasza:
Te meg csókolózz más pasikkal. :-D Megnézzük, milyen jól esne neki.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is kapj le egy srácot revansként. Nekem teljesen kijózanító lenne a barátnőd helyében!
Szerintem attól, hogy nem biszex, csak még sokkal rosszabb. Mert ha biszex, vágyik más nőkre, a közelségükre, azt te nem adhatod meg neki, hiába próbálod - megbocsájtható.
Poénból csókolgatni valakit? Az kevésbé.
Azért azt mondom, beszéld ezt meg vele. Biztos sokat jelentesz neki, s a lányos csókok más töltetűek, de ha rosszul esik, csak megrontja a kapcsolatot.
10/13 anonim válasza:
Én egyet kell hogy értsek veled! Nem vagy túl érzékeny! Beszélj vele és mond el neki, hogy ennyi volt! Hátnehogymár...neki mindent lehet? Szerinte ez jó poén volt? "Vicces"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!