Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A 19 éves lányom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A 19 éves lányom össze akar költözni egy 40 éves férfival.

Figyelt kérdés
Nem akarom megakadályozni, de nem hiszem, hogy jó ötlet ilyen fiatalon egy ennyivel idősebb férfival ennyire komoly kapcsolatot kezdeni.
2013. máj. 3. 11:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Én meg értem...Én nekem se tetszene,de nem tehetsz semmit,csak támogathatod okosan.Pl mondhatod,hogy úgy érzed helytelenül döntött,de támogatod,ha ezt akarja,és ha valami gond van,szívesen látod ismét magadnál.

És kb ennyi.Mert ha erőszakoskodsz,akkor annál inkáb is ellened lesz.

2013. máj. 3. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Hát, ha pénzes, akkor miért ne?
2013. máj. 3. 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Valósznő hogy nem véletlenul akar egy 40éves pasihoz menekülni.

Semikép ne ülvőtözvele vagy verd meg . Probáld meg le BESZÉLNI rola de semikép ne fenyegesed . Adj neki tőb szabadságot hogy tudjon bulizni logn a hverokal nem hiném hogy ezeket engeded neki jelenleg. Azért menekül mert tőnkre vágod az életét.

2013. máj. 3. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Menjetek már a fenébe! Miért kell oltani szegény csajt, miért egy 40 éves faszinak nem lehet 19 éves nője? Minden 40 éves erről álmodik, ti is lesztek ennyi idősek.

Meg némelyik 40es jobban néz ki, mint egy 25-30 közeli.

2013. máj. 3. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Költözz össze velem.
2013. máj. 3. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Én beszélnék a fejével, hogy ne legyen hülye, mert a pasi egyértelműen kihasználja, mert normális 40-es nem kezd egy "óvodással".
2013. máj. 3. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha erőszakosan lépsz fell akár szóban azal csak joban elüldőződ.
2013. máj. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!