Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A 19 éves lányom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A 19 éves lányom össze akar költözni egy 40 éves férfival.

Figyelt kérdés
Nem akarom megakadályozni, de nem hiszem, hogy jó ötlet ilyen fiatalon egy ennyivel idősebb férfival ennyire komoly kapcsolatot kezdeni.
2013. máj. 3. 11:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
felnött nő sajnos azt tehet amit akar... mindenesetre ha majd pár honap mulva visszatér egy gyerekkel a hasában zokogva, hogyk idobták ne hányd a szemére, hogy neked lett igazad. :)
2013. máj. 3. 11:56
 2/17 anonim ***** válasza:

Van önálló keresete, fenn tudja tartani magát?

Ha nincs, én megmondanám neki, hogy menjen nyugodtan, de tőlem egy forintot nem kap arra, hogy egy apja korú férfival hetyegjen...

Ha viszont önálló, semmit nem tudsz tenni szerintem.:(

2013. máj. 3. 11:57
 3/17 anonim ***** válasza:
szerintem haggyad teljesen felesleges az eròfeszítésed mert ugyis azt fogja csinálni amit ő akar majd rájön.de a végén te wlmondhatod hogy én megmondtam :D
2013. máj. 3. 11:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Azt csinál amit akar.
2013. máj. 3. 12:01
 5/17 anonim ***** válasza:
9%

sajnos az ilyen korban nem tudják, ez nem igen jön össze,

nem tudom eddig milyen volt a viszony kettőtök között, de azért nem ártana egy beszélgetés, bár ez már késő, eddig kellett volna

ez tény menni fog egy darabig, mire rá nem jön, hogy a férfi idős, gyerek ne legyen belőle,erre az egyre vezesd rá N

2013. máj. 3. 12:03
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Önálló keresete? Minek? Valószínű, hogy nem a hapsi két szép szeméért költözik vele össze...
2013. máj. 3. 12:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Shevy: hidd el, hogy előbb csinálna neki gyereket egy 20 éves takony, mint egy 40 éves pasi.
2013. máj. 3. 12:08
 8/17 anonim ***** válasza:
Saját hibáiból tanul az ember..
2013. máj. 3. 12:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Engedd, de barátságosan mond el neki hogy lakjanak együtt pár évig mire bármibe is belekezdenek, pl.: gyerek!

Tehát védekezzen.

Azt is magyarázd el neki, hogy ha teherbe esik, attól még ki rúghatják, és a gyerek nem old meg semmi krízist!!

2013. máj. 3. 12:10
 10/17 anonim ***** válasza:

ma 12:08

Láttunk már karón varjút... :)

2013. máj. 3. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!