Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy bunkók a lányok ha leszólítják őket nyilvános helyen? Érdekes nekem 4/4-szer sikerült. Jelenleg 4 bnőm van, ez normális?
Nem, nem normális. De szerencsére nem is igaz.
Ettől függetlenül az itteni nyafogó pasik 99 százalékából tényleg az önbizalom hiányzik.
Ja önbizalom, meg emellett hülyék is, komolyan végre találtam egy kérdést ami tök jó referencia (inkább hülyék mint önbizalom hiányos, mert azért ahhoz amiket összeírnak nem elég az önbizalom hiány, az főleg inkább félénké ilyesmivé teszi, nem egy sunyi itt kislány ként síró asszá aki persze azért elküldő őket a halál ******** ********, hoo de hát ő tök jó fej"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
mr.27 éves csávó, mmm és hasonló abberáltak is vannak, csak nem jegyzek meg minden kérdést.
és ráadásként itt az üzenetszövege amit a kérdező mutatott ["Az üzenet szövege: hozzám nem jöhetünk, mert szüleimmel lakok, mert még nem volt pénzem elköltözni. És anyám mindig itthon van. Gondolom hozzás sem
Szóval kézzel simogatom, izgatom a puncid ruhán keresztül vagy közvetlenül, az jó lenne neked, és lehet attól is el tudnál élvezni. Vagy kinyalnálak, és az még jobb lenne, az még élvezetesebb :) Te is tudod kézzel csinálni nekem, úgy hogy megmarkolod a farkam, és húzogatod. Vagy a szádba veszed. Szóval erre gondoltam"]
háááá hát tök logikus nem, végül is 27 évesen 14 éves lánnyal tök épp elmére vall 1-2 levél után így levelezgetni áh kicsit se beteg, szánalmas,, óh de van durvább is mert hát nem egy levélt írt ugye.. de nem akarok már 3 oldalt írni
azért tudsz ilyen csajokat összeszedni mert jól nézel ki ennyi.
Lefogadom 180 cm fölött vagy , ugye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!