Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhában alszotok lányok, ha a barátotokkal alszotok?

Ilyen hülyeséget.
Csakis meztelenül.
Ha valamelyikünk felvenne valamit, az már elhidegülésnek számít.

Mekkora hülyeség már, hogy elhidegülésnek számít ha felveszünk valamit?? Remélem, nem komolyan írta az illető...
Egyébként általában mi is meztelenül alszunk, vagy ha fázunk, akkor ő egy pólóban alszik, én meg elemeltem az Ő egyik pizsama felsőjét :)

Szia..
Tetszik a kérdés.. :)
Nos, én mindig meztelenül alszom.. A férjem pólóban és alasónaciban.. :) De meg ne kérdezzétek miért.. Mert foggalmam sincs..
Szerintem az a legjobb, mikor letusolsz, és belebujsz az ágyikóba.. :) Imádom.. Minek a pizsi.. :) Na, meg jobban hozzám lehet férni.. :) hehe.. :) Nincsenek felelsleges akadályok. :)
Ne idegeskedj ezen.. :) Hidd el, nem azt fogja nézni, hogy miben alszol... Hanem az lesz neki a fontos, hogy ott vagy vele... :)

Ha hideg van, akkor az ő pólójában és francia bugyiban. Ha jobb az idő, akkor csak bugyi.
21/L

hát amibe jol érzed magad!
én ha nálunk vagyunk, mivel 1szint választ el szüleimtől eézrt én pizsibe alszok ő meg boxerba, de ha náluk vagyunk mivel csak magunk vagyunk akkor csak 1 bugyi. Minek ennél több?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!