Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhában alszotok lányok, ha a barátotokkal alszotok?

Figyelt kérdés
Muszáj valami szexi csipkés hálóingben aludni? Mi meztelenül szoktunk aludni, mert nincs kedvem sohasem elmenni a bőröndig éjjel, de igazából nincs is szép hálóingem, csak pizsamám, és nem tudom, hogy mit szólna hozzá a barátom, ha azt venném fel. Igazából ő mondta először azt, hogy aludjunk meztelenül, és ez azóta így maradt, mert mindkettőnknek tetszik, nekem nagyon bejön, hogy éjjel is egymáshoz ér a bőrünk, így nem is akarok felöltözni. Ez normális így?
2009. szept. 28. 13:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%

Ilyen hülyeséget.

Csakis meztelenül.

Ha valamelyikünk felvenne valamit, az már elhidegülésnek számít.

2009. szept. 28. 13:52
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
És ha pizsamát vesztek fel, az meg melegedésnek...:)
2009. szept. 28. 13:55
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
szerintem jó takaró alatt egy gatya-egy bugyi fejenként elég kéne h legyen. Meg ezektől könnyen meg is lehet szabadulni ha épp azt akarjátok ;)
2009. szept. 28. 14:04
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

Mekkora hülyeség már, hogy elhidegülésnek számít ha felveszünk valamit?? Remélem, nem komolyan írta az illető...

Egyébként általában mi is meztelenül alszunk, vagy ha fázunk, akkor ő egy pólóban alszik, én meg elemeltem az Ő egyik pizsama felsőjét :)

2009. szept. 28. 14:05
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Szia..

Tetszik a kérdés.. :)

Nos, én mindig meztelenül alszom.. A férjem pólóban és alasónaciban.. :) De meg ne kérdezzétek miért.. Mert foggalmam sincs..

Szerintem az a legjobb, mikor letusolsz, és belebujsz az ágyikóba.. :) Imádom.. Minek a pizsi.. :) Na, meg jobban hozzám lehet férni.. :) hehe.. :) Nincsenek felelsleges akadályok. :)

Ne idegeskedj ezen.. :) Hidd el, nem azt fogja nézni, hogy miben alszol... Hanem az lesz neki a fontos, hogy ott vagy vele... :)

2009. szept. 28. 14:29
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Ádámkosztümben : ) Ha fázunk, akkor pólóban.
2009. szept. 28. 14:49
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
Vmi szexiben, baby doll vagy valami csipke/selyem. Mindegy csak nőies és szexi legyen.
2009. szept. 28. 15:02
 18/21 anonim ***** válasza:
79%

Ha hideg van, akkor az ő pólójában és francia bugyiban. Ha jobb az idő, akkor csak bugyi.

21/L

2009. szept. 28. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:

hát amibe jol érzed magad!

én ha nálunk vagyunk, mivel 1szint választ el szüleimtől eézrt én pizsibe alszok ő meg boxerba, de ha náluk vagyunk mivel csak magunk vagyunk akkor csak 1 bugyi. Minek ennél több?

2009. szept. 28. 16:50
 20/21 anonim ***** válasza:
én mindig lenyúlok egyet a boxerjai közül és abban alszom, ő is boxerben
2009. szept. 28. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!