Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 20 vagyok, a "barátom" 37. Szerintetek elhagjya? (lent)
Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a "barátom" 37, együtt él, hangsúlyozom, együtt él, NEM házas, NINCS gyerek, a nő 28 éves. Ez a férfi az apám egyik barátja, nem messze laknak tőlünk. Én rá se néztem volna soha, de egy éve ő kezdett ki velem, én meg szép lassan bele is szerettem, de nagyon. Ő vette el a szüzességemet is. A kapcsolatunk teljesen titkos, már több, mint fél éve, és csak az unokatesóm tud róla, senki más, csak mi hárman. Ez a nő, kivel együtt van egy igazi idióta, állandóan telefonálgat neki, ha 5 perccel később ér haza, már visít neki, stb, és a "barátom" azt mondja, már 2 éve nem szereti, (4 éve vannak együtt), de még nem tudja elhagyni... Én mindig kérdezem, miért nem, és miért nem vállalja fel, mert engem nem érdekelne, én megtenném, de ő még nem akarja... Szerintetek nem is fogja, vagy csak tényleg apámtól, meg az ismerősöktől fél? Mert azt tudni kell, hogy apám, annak ellenére, hogy jóban vannak, eléggé rossz természetm pláne, ha rólam van szó, én vagyok az egyetlen lánya... Most tényleg félős, vagy csak hülyít?De én nem hiszem, hogy hülyítene csak, mert ő tényleg nem olyan, meg ha átverne, az is úgyis kiderülne, mert akkor nem érdekelne, szóval, akkor még nagyobbat szívna, szerintem... de én ugye, nem látok objektíven...2009. szept. 28. 11:29
21/23 A kérdező kommentje:
De mit csináljak, ha szeretem??? És ő tényleg nem olyan, nagyon aranyos, nem tatás, laza, meg minden. Az a fura még, hogy volt élettársától van egy lánya is, és azt a nőt úgy is elhagyta, hogy gyerek is volt, ezt meg valamiért nem...
De van egy öccse, és az mindig mondja, hogy a bátyja panaszkodik a nőre, az öccse utálja is a nő, meg még elég sokan.
Szerintem, ha én nem apám lánya lennék, akkor már talán elhegyta volna...
2009. szept. 28. 19:42
22/23 anonim 

válasza:

Jajj, ne keress már a számára mentségeket, hogy mikor hagyná el a nőjét, meg mikor nem!!Ebből nem lesz hetedhét országra szóló lakodalom sírig tartó boldogsággal.
23/23 anonim 

válasza:

Én is voltam ilyen helyzetben, nem egyszer. Hidd el, csak az idődet pazarolod rá! Az ilyen helyzetekben minden szép és rózsaszín, de belegondoltál már abba, hogy ha ez egy legális kapcsolat lenne, akkor is ilyen tökéletesnek látnád őt? Alkalmanként vagy vele, persze hogy a legjobb oldalát mutatja. Más dolog ám nap mint nap együtt lenni/élni valakivel! És ami a lényeg! Amit az élettársa iránt érez, lehet, hogy már nem szerelem, de kötődés!! Te, a "pásztorórákkal" nem fogod ezt megmásítani. Sosem hagyja el, és mindegy hogy milyen az apád. Egyébként ha igazi érzései lennének irántad, "megbírkózna" bárkivel, csak hogy lehessen valami ebből a kapcsolatból. De meg sem próbálja, helyette kifogásokat keres. Ne védd, mert Te most csak a jó oldalát látod. Hallgass ránk, sokan írtunk tapasztalatból! Nem éri meg!! Hidd el!!! Annyi lehetőséged van még, ne szalaszd el miatta!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!