Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 20 vagyok, a "barátom" 37....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 20 vagyok, a "barátom" 37. Szerintetek elhagjya? (lent)

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a "barátom" 37, együtt él, hangsúlyozom, együtt él, NEM házas, NINCS gyerek, a nő 28 éves. Ez a férfi az apám egyik barátja, nem messze laknak tőlünk. Én rá se néztem volna soha, de egy éve ő kezdett ki velem, én meg szép lassan bele is szerettem, de nagyon. Ő vette el a szüzességemet is. A kapcsolatunk teljesen titkos, már több, mint fél éve, és csak az unokatesóm tud róla, senki más, csak mi hárman. Ez a nő, kivel együtt van egy igazi idióta, állandóan telefonálgat neki, ha 5 perccel később ér haza, már visít neki, stb, és a "barátom" azt mondja, már 2 éve nem szereti, (4 éve vannak együtt), de még nem tudja elhagyni... Én mindig kérdezem, miért nem, és miért nem vállalja fel, mert engem nem érdekelne, én megtenném, de ő még nem akarja... Szerintetek nem is fogja, vagy csak tényleg apámtól, meg az ismerősöktől fél? Mert azt tudni kell, hogy apám, annak ellenére, hogy jóban vannak, eléggé rossz természetm pláne, ha rólam van szó, én vagyok az egyetlen lánya... Most tényleg félős, vagy csak hülyít?De én nem hiszem, hogy hülyítene csak, mert ő tényleg nem olyan, meg ha átverne, az is úgyis kiderülne, mert akkor nem érdekelne, szóval, akkor még nagyobbat szívna, szerintem... de én ugye, nem látok objektíven...
2009. szept. 28. 11:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszed, h hülyítene? Pedig azt teszi a kapcsolatotok eleje óta! Soha nem fogja elhagyni azt a csajt, mert tőle megkap mindent, te meg jó vagy neki egyk is plusz szexre. Az is csak kamu, h nem szereti őt 2 éve, nehogy elhidd! Adj neki 1 határidőt, h vagy elhagyja addig a csajt, vagy te lépsz le.
2009. szept. 28. 11:38
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ez a férfi csak használ téged, de nem hinném, hogy elhagyja az élettársát. Ha nem szereti, akkor miért van vele? Furi dolog. Szerintem minél előbb felejtsd el ezt a férfit és inkább keress egy korban hozzád illőt. Inkább most legyen vége, mint hogy 2 évig azt mondja neked, hogy el fogja hagyni, aztán bejelenti, hogy mégsem....
2009. szept. 28. 11:39
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Háááááááát, szerintem nem hagyja el! Ha el akarná hagyni már elhagyta volna! Nem akarok gonosz lenni, de elég nagy az esély rá, hogy csak szórakozik veled!

Tudod az a legtisztább egy pasitól ha összejöttök akkor felvállal, hogy csak te vagy neki, mert téged SZERET!Ennyi erővel még lehet melletted 10 másik nője is, azokról meg te nem tudsz ahogy a 28 éves nője rólad!

Én voltam hasonló helyzetben én 22 voltam a "pasim" 36, ő is imádott és csak engem akart, aztán rájöttem, hogy bizony csak az egóját fényezgeti azzal, hogy ő még a huszonéves lányoknak bejön! (Volt egy állandó korabeli nője is.)Imádtam, de rá kellett jönnöm, hogy egy hazug szélhámos! Nem mondom h hagyd el, de készülj fel arra hogy ez is egy lehetőség!

2009. szept. 28. 11:42
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor belementél az egészbe tudatában voltál annak, hogy párja van, de vállaltad a szerető szerepét.

Szerintem ennek a férfinak szüksége van valakire, aki erőt ad, hogy az otthoni hisztiket elviselje, veled áll bosszút.

Ha tényleg komolyan gondolja veled, akkor időre van szüksége, amíg megteszi a nagy lépést, és a másikat ott hagyja, nem a gyávaság, a megszokás miatt van még a másik mellett. Ha otthagyná a nőt is folytathatnátok még egy ideig titkosan, amíg a környezet felfogja, hogy szétmentek, a gyávaság nem ok, hogy nem hagyja ott.

DE szerintem ezt a pasit felejtsd el, ha ott is hagyja a nőt, a környezeted el is fogadja, ha veled lesznek gondjai ugyanúgy keresni fog egy harmadikat, mint ebben a kapcsolatában, és könnyen ebbe a helyzetbe kerülhetsz, mint a mostani párja.

2009. szept. 28. 11:43
 5/23 anonim ***** válasza:
31%

Te 20 évesen még hiszel a tündérekben? o.O

Az vicces egy csöppet...

2009. szept. 28. 11:44
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

Tökmindegy hogy házas -e vagy csak kapcsolatban él. Ugyanolyan undorító megcsalni valakit vagy pedig kapcsolatot folytatni a háta mögött.

Nézd, ha valóban 2 éve nem szereti ezt a nőt, akitől se gyereke, se kutyája, se macskája, miért nem hagyta ott eddig? ennyi szed lehetne, ha már annyi eszed volt, hogy lefeküdj vele. A nő meg persze, hogy hívogatja, mert gondolom sejti, hogy van valami a háta mögött. És igen ott van a pasija meg te aki szépen a hátába szurkáljátok a kést.

Ez a pasi, csak kefélget veled és kihasználja hogy szereted mert így akármikor rendelkezésére állsz , ő meg elsírja neked, hogy de szar a kapcsolatom, de nem tudom hogy hagyjam ott és egyéb tök átlátszó dumák.

Te még nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy, mert egy tapasztalt nő ezt simán átlátná, nem lenne kérdés.

És tudod mindekinek meg kell fizetni a tanulópénzt, te most fizeted a hülyeséged miatt és majd meg fogod fizetni azt is kamatostul, hogy hiába vagy fiatal és tapasztalatlan, és szerelmes, de belemászol egy kapcsolatba.

Tudod az a nő akármilyen házisárkány, gondolom kimos rá, megfőz neki, takarítja a lakásukat és kényelemben tartja a csávót, aki meg cserében félredug egy kislánnyal....

Tudod valóban vannak rossz kapcsolatok, de akkor le kell ülni megbeszélni a másikkal a problémákat, nem pedig félredugni. Ha meg végleg nem megy befejezni. A te szerelmed ennyire sem képes, mit vársz tőle.

Jól gondold meg, mert amit mások ellen teszünk visszakapjuk ám kamatostul, még ha nem is céltudatosan rosszból tesszük, de ennyi eszed tényleg lehetne.

27/N

2009. szept. 28. 11:48
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy az egy pillanatig nem zavar, hogy egy olyan f@szt veszel a szádba ami előző este a másik bula seggében volt pl? :-x
2009. szept. 28. 11:49
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia.igaza van akik előttem írtak.Sajna én is voltam hasonló szerepbe csak ott engem csalt a párom,mint utóbb kiderült deto ezeket a szövegeket nyomta a kis csajoknak:)Hogy csak kényszerböl van velem,hogy nem szeret stb...egy ideig tűrtem a megaláztatást de lehagytam pedig nekünk kisbabánk is van.Szerintem szállj ki ebből a kapcsolatból,ne aláztasd meg magad se ne alázd meg a másik nőt.Amúgy is nagyon fiatal vagy a férfi meg idős hozzád.Keres magadnak korban hozzád illőt.Tudom,hogy nehéz de fel a fejel.Csendben szállj ki ebből a kapcsolatból.....
2009. szept. 28. 11:52
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jobb ha minél hamarabb elfelejteted ezt a pasit. Téged csak használ.Állomvilágba kerget az igérgetéseivel. Ő nem fogja elhagyni az élettársát azért, hogy veled legyen. Ha tovább folytatod ezt a titkos kapcsolatot pár év múlva a felébredés olyan fájdalmas lesz amit én még az ellenségemnek sem kívánok. Gondolom már tervezgeted vele a közös jövőtöket.Most 20 évesen legyen eszed és otthagyod. 29/N

2009. szept. 28. 12:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Elöttem màr minden lényegeset leirtak.Szerintem mig nem késö,fejezd be ezt akapcsolatot.

37 éves férfi ha kikezd egy 20 évessel(ha nem fiatalabb vagy,mert irtad apukàd félt....)az csak azért van,mert érezte a friss husi szagàt...

2009. szept. 28. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!