Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 20 vagyok, a "barátom" 37....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 20 vagyok, a "barátom" 37. Szerintetek elhagjya? (lent)

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a "barátom" 37, együtt él, hangsúlyozom, együtt él, NEM házas, NINCS gyerek, a nő 28 éves. Ez a férfi az apám egyik barátja, nem messze laknak tőlünk. Én rá se néztem volna soha, de egy éve ő kezdett ki velem, én meg szép lassan bele is szerettem, de nagyon. Ő vette el a szüzességemet is. A kapcsolatunk teljesen titkos, már több, mint fél éve, és csak az unokatesóm tud róla, senki más, csak mi hárman. Ez a nő, kivel együtt van egy igazi idióta, állandóan telefonálgat neki, ha 5 perccel később ér haza, már visít neki, stb, és a "barátom" azt mondja, már 2 éve nem szereti, (4 éve vannak együtt), de még nem tudja elhagyni... Én mindig kérdezem, miért nem, és miért nem vállalja fel, mert engem nem érdekelne, én megtenném, de ő még nem akarja... Szerintetek nem is fogja, vagy csak tényleg apámtól, meg az ismerősöktől fél? Mert azt tudni kell, hogy apám, annak ellenére, hogy jóban vannak, eléggé rossz természetm pláne, ha rólam van szó, én vagyok az egyetlen lánya... Most tényleg félős, vagy csak hülyít?De én nem hiszem, hogy hülyítene csak, mert ő tényleg nem olyan, meg ha átverne, az is úgyis kiderülne, mert akkor nem érdekelne, szóval, akkor még nagyobbat szívna, szerintem... de én ugye, nem látok objektíven...
2009. szept. 28. 11:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

37 éves. temeg 20. szerinted mire kellesz te neki????? te legyél már ennyire csökött agyú. tipikus naív kis csitri vagy. a legjobb lenne ha te hagynád el, és keresnél egy korban hozzádillőt.

gondolkozzál már, ő mindjárt 40. mikor te 25-30 érett fiatal nő leszel, ő már 45-50 éves idősödő öregember....nincs jövőtök, fogd már fel, nyisd már ki a szemed, meg azt a csökött agyadat.

2009. szept. 28. 12:45
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Buktasd le, az a legbiztosabb!
2009. szept. 28. 13:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

szegény, szerintem nm kéne hinned neki, ha igazán szeretne, és nem csal a szexért lenne veled, már rég elhagyta volna el ne hidd, hogy az ilyen alakok mint ő csak úgy ott hagyják a kapcsolatukat, egy frissebbért?

pláne azért sem, mert ott az apád, meg ilyenek, szerinted komolya szeret? csak hülyít, mert nem kapja meg a napii zsex adagját a nőjétől.

fiatal vagy még, dobd te, és buktasd le!

had fájjon neki, bár lehet, h. neked is fog fájni, de megéri!

biztos eljön majd neked is az igazi, de az isa biztos, h. NEM Ő AZ!

sok sikert!

kitartás, szia puszi:-)

2009. szept. 28. 13:10
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Sose fogja elhagyni a barátnőjét. És nem azért, mert félős,hanem azért mert csak hülyít. Ezt keményen vésd az eszedbe.
2009. szept. 28. 13:21
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

Nem kamukérdés ez????

ennyire butus vagy???????

Figyu! van egy ötletem, hogy lehet kib@szni egy ilyen szemét rib@nc f@sszal!

Fogod a barátnőjének beárulod, hogy szeretője van, félrekefél!

Utána te a dobod a faszit!

Megérdemli a khöcsög.

Rúgd jól tökön.

L/27

2009. szept. 28. 13:29
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Én csak azt nem értem, hogy aki ilyen "megcsalós" kapcsolatba keveredik, az annyira vak, hogy nem veszi észre, hogy a pasi csak kihasznája? Én nem kezdenék ilyennel, az tuti. Hogy aztán majd engem is megcsaljon? Hát kösz, inkább kihagynám :D
2009. szept. 28. 13:31
 17/23 anonim válasza:
63%
Semmiképp ne ilyen öreg tatákkal randizgass!!! Hanem magadhoz illő pasival!! Hidd el, sokkal boldogabb leszel. Ez a hapsi csak kihasznál téged, egyetlen szavát se hidd el. Az ilyen tipusú férfiak csak hitegetnek és magukat fényezgetik, hogy bejön egy 20 éves csajnak is....Szórakozik veled, ne hagyd!!!! Ennél te sokkal de sokkal többet érdemelsz! Biztos vagyok benne.
2009. szept. 28. 13:39
 18/23 anonim ***** válasza:

látom sok előítéletes választ kaptál.

lehet, hogy tényleg szeret és lehet hogy lesz jövője a kapcsolatnak. LEHET!!

ha nem szereti az élettársát, akkor kérdezd meg tőle, hogy miért van vele? pláne, ha gyerek sincs?

mond meg neki, hogy ez a szitu senkinek sem jó. Ő állítólag boldogtalan, tehát akkor neki nem jó. az élettársát hülyíti, tehát annak sem jó. és végül is neked sem jó.

adj neki egy ultimátumot, hogy tisztázza az élettársával a kapcsolatát, tisztázza az érzelmeit veled kapcsolatba.

tudom, hogy nagyon nehéz, de ha pl. 3 hónapig nem találkoztok és utána még mindig együtt akartok lenni, akkor van jövője a kapcsolatnak, amennyiben előtte képes lezárni a régit. tehát költözzön el, ne találkozzon legalább 3 hónapig se veled, sem a "régivel". Így kitisztulhat az agya, rendbe tudja tenni az érzelmeit.

ha nem képes lezárni a régit, akkor viszont nem igaz az a kijelentés, hogy már "2 éve nem szereti"

és ez a 3 hónap neked is jó, mert te is át tudod gondolni a dolgokat, te is tisztázni tudod az érzelmeidet.

még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy nem egyszerű, de megéri. és tudom, hogy miről beszélek :)

sok boldogságot!

2009. szept. 28. 13:54
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
igen ez a férfi hülyít téged és sosem fogja otthagyni a nőjét, ha akarná már régen megtette volna. jobban jársz ha kiszállsz a dologból csak magadat szivatod.
2009. szept. 28. 14:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia!Előttem már mindent leírtak,amit ilyenkor tanácsolni lehet.A válaszom szintén:NEM,NEM FOGJA ELHAGYNI!!!Még a Te két szép szemedért sem,mert ez neki így nagyon is kényelmes helyzet.Úgyhogy,vegyél egy mély levegőt,és szakíts vele,mert hosszú távon te fogod megszívni!Egyébként meg,mielőtt csuklóból leidiótázod az élettársát,azért gondolj bele,hogy te hogyan viselkedsz?Naivan és gyerekesen,mert még fiatal vagy,és tapasztalatlan.Ő pedig éppen ezt használja ki!Szóval,állj a sarkadra,és ne hagyd magad,légy felnőtt!A másik meg az,hogy gondolj már bele a másik nő helyzetébe is.Neked sem esne jól,ha éreznéd,hogy valami nem stimmel az élettársaddal.Gondolom,te is hívogatnád kétségbe esve.Fordított esetben,ha te lennél a megalázott fél,és téged kiáltanának ki házisárkánynak,gondolom,alaposan megsértődnél,és jogosan...Tehát,lépj ki a kapcsolatból,és ha gondolod,akkor mártsd be a nőnél is!Hidd el,ez a legokosabb lépés,amit tehetsz! 23/L
2009. szept. 28. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!