Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most úgy csinál mint aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most úgy csinál mint aki lesz*r engem. Tiltott törölt mindenhonnan, nem válaszol sehol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pedig jól indult minden, tudom hogy érzett irántam valamit, de egy hisztim miatt dobott. Szóba sem áll velem. Mit tegyek? Nem akarom elfelejteni mert oda vagyok érte és tudom hogy ez kölcsönös volt. Egy hiszti miatt nem hiszem hogy el tud múlni...Várjak pár hetet és keressem meg?

Lány.

2013. máj. 2. 08:28
1 2 3
 21/25 acelsziv ***** válasza:
Nos jó... Azért a segítő szándék megvolt.
2013. máj. 2. 15:53
 22/25 A kérdező kommentje:
Tudom, én is tisztában vagyok vele hogy holnap péntek, itt van a hétvége, a jó idő. És simán talál mást. De nem is tudok neki hol írni pl. Facebookon letiltott, sms-re nem válaszol.
2013. máj. 2. 16:00
 23/25 acelsziv ***** válasza:
És a hagyományos levél postaládába dobva az már nem divat?
2013. máj. 2. 16:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Vagy email-t.Sms nem jó,mert ott nem tudsz hosszan írni.
2013. máj. 2. 16:09
 25/25 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Ezek az ambivalens érzések normálisak ilyenkor. Előbb utóbb lenyugszik majd a hullámzás és már nem fog ennyire felkavarni ha kettőtökre gondolsz.

Én is tönkre vagyok a tudattól, hogy mással lehet. Egy hónapja láttam egy lánnyal buliban, levert a víz és szó szerint rosszul lettem kicsúszott a lábam alól a talaj. Borzasztó érzés volt.

Szerintem ezt nyugodtan megírhatod neki, nem megalázó ha jóban szeretnél lenni vele. Felnőtt, érett emberek igy zárják le a kapcsolataikat. Ha nem is barátsággal de normális ismerősi viszonnyal.

Pont azonos a helyzetünk de én nem tudom mit csináljak. Irjak ne irjak... ennél többet mondjuk már nem veszithetek de ha keményen elküld akkor újra összetörik a szívem kezdhetek elölről mindent.

2013. máj. 2. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!