Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanár-diák kapcsolat minden esetben tiltott? Mik a következményei ha kiderülne a viszony?
Leszögezném,hogy nem vagyok ilyen helyzetben,csak imádok írni és a legújabb történetem erről szólna.
A kérdés első felére visszatérve: Tegyük fel,hogy a két fél már azelőtt is együtt volt,hogy pl a tanár abba a suliba ment tanítani ahol a diák is tanult.
Akkor is tilos ha a tanár az adott diákot nem tanítja?
És gondolom sulin kívül is tiltott a dolog mármint hogy nyilvánosan mutatkozzanak párként?!
Ha már előtte összejöttek, akkor nem lehet tiltott. Főleg, ha nem is tanítja. De iskolában ne enyelegjenek.
F25
én leginkább történetek bétázásával foglalkozom de én is most kezdtem el irni egy uj regényt. szoval mint sorstárs kivánok sok szerencsét hozzá.
amugy minden esetben a tanárt azonali hatályal rugják ki a diákot meg felfüggeszthetik... huzos ügy ez nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!