Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most úgy csinál mint aki lesz*r engem. Tiltott törölt mindenhonnan, nem válaszol sehol. Mit tegyek?
Pedig jól indult minden, tudom hogy érzett irántam valamit, de egy hisztim miatt dobott. Szóba sem áll velem. Mit tegyek? Nem akarom elfelejteni mert oda vagyok érte és tudom hogy ez kölcsönös volt. Egy hiszti miatt nem hiszem hogy el tud múlni...Várjak pár hetet és keressem meg?
Lány.
Lehet abban reménykedni, hogy majd meggondolja magát mégis rájön, hogy Téged akar de nem érdemes.. az ötöslottó is esélyesebb. :(
Én sem értem miért utált meg ennyire, a közös haverjaink sem értik meg van rökönyödve rajta mindenki de nem volt hajlandó indokolni azt mondta nincs miről beszélnünk. El kell fogadni, hogy igy gondolja. Lehet a dolog mögött egy rosszakaród aki telebeszélte a fejét, vagy egy másik nő, meg még ezer dolog ha nem mondja el sajnos nem is fog kiderülni. Ne szenvedj tovább miatta. El kell felejteni. Ő vesztett többet. Ha ennyire nem becsült nem szeretett akkor menjen is nem kár érte. Próbáld meg igy felfogni. Nincs szükséged ilyen emberre. Hiába szeretnéd, ha ő téged nem boldogtalan lennél vele hiába lennétek együtt. Az a viselkedés ami volt már sose lenne ugyanolyan és azt mondják az ember igazi énje szakitáskor mutatkozik meg ez teljesen igaz. Előtte játssza az eszét, engem is igy szeretett ugy szeretett aztán mégis elhagyott ez van. A szemünkbe hazudnak a gerinctelen sunyi emberek. Ilyen miatt ne bánkódj.
Te tudod, hogy mit mondtál neki, de valószínűleg csúnyán eltaláltál nála valamit.
Mint a rajzfilmekben, amikor megnyomnak egy gombot és minden összeomlik.
Ahány ember annyi féle. És sokaknak van valami nagyon érzékeny pontjuk. Ha azt eltalálod akkor annyi.
Nála ez így jött elő...
Hát igen én sem ismertem annyira, hogy tudjam mi az a pont amire vigyázni kell de én magamból kiindulva ezért nem szakitanék, hanem elmondanám hogy ez és ez rosszul esett legközelebb figyelj oda rá. Az a baj, hogy sz*r a kommunikáció, nem ismerik egymást az emberek de ki vannak akadva hogyha valamit vét a másik. Pedig néma gyereknek anyja sem...
Senki sem gondolatolvasó.
Pont ugyanez volt nálunk is az egyik okról tudtam, hogy mi az ezerszer bocsánatot is kértem de baromi kevés az nem teszi meg nem történtté a dolgokat.
Azt mondta meg tudott bocsájtani, nem haragszik rám de nem akar visszajönni. PONT. Innentől nem arról van szó, hogy haragszik hanem hogy már nem szeret nincs ami visszahúzza. Ezért nincs értelme próbálkozni pedig érdekes két hete még dúl a love.
Igen ez az...Mi chaten vesztünk össze.
Beírtam neki hogy : szia és visszaírt hogy "Szia Drágám (L) hogy vagy :)" na és akkor sértettem meg vagy nem is tudom. Kérdőre vontam hogy miért nem törődik velem és akkor sértődött be. Előtte meg ilyen-olyan fontos vagy nekem, hiányzol ha nem láthatlak, csókok, ölelések.
Most meg találkoztam vele és oké, köszönt még egy apró mosoly is volt rajta, de nem szólt hozzám. Nekem iszonyat fáj. Tudtam hogy ha kérdőre vonom meg fog sértődni, de úgy voltam vele hogy "Áhh ez sem jobb ahogy most vagyunk hogy csak 2 hetente tudunk találkozni" mondom annyira nem szeretem őt. Hát mégis...Nem gondoltam hogy így megszerettem. Tényleg akkor jössz rá hogy mennyire szerettél valakit, mikor elveszíted.
És ahogy telnek a napok egyre rosszabb. Eleinte haragot éreztem most meg azt hogy hiányzik, vajon kivel van, mit csinál. Jön a jó idő és majd becsajozik, mást fog csókolni úgy ahogy engem...áhhh nem bírom :(((
És ahogy nem szólt hozzám, éreztem ahogy vörösödik a fejem, rámjött a kétségbeesés, csak hebegtem-habogtam. Ő rám nézett, és egyszerűen nem tudtam mire gondolhat. Máskor olyan szerelmesen nézett rám most meg olyan más volt. Ráadásul már majdnem rámjött a sírás is, kezdett nedvesedni a szemem. Már arra is gondoltam jó lett volna-e ha látja hogy sírok, de végül nem sírtam.
Én még hajlok affelé hogy valamikor jó lenne vele még találkozni hetek-hónapok múlva. És akkor megpróbálni barátként közeledni felé. Elmondanám neki hogy "Attól még hogy szétváltak az útjaink lehetnénk jóban mert fontos lettél nekem. Nekem te voltál az első barátom, az első aki iránt így éreztem"
Csak ugye ez olyan hogy lehet meghatja, lehet csak ránt a vállán hogy "Pont lesz*rom" és akkor megint megalázkodom...
Na jó... Látom, téged keményen megvisel és bánt a dolog.
Mondok neked valamit.
Írj neki egy semleges hangú levelet. Ne írj az érzéseidről.
Írd meg, hogy jól mennek a dolgaid, milyen szép virágzó fákat láttál stb...
Nézd meg, hogy hajlandó -e válaszolni... Ha nem , írj neki egy másikat is.
Ha igen, szólj és mehetünk tovább...
Nem írok most még...Tuti nem válaszolna :(
Inkább az nem tudom milyen ötlet hogy mondjuk 1 hónap múlva véletlenül összefutok vele? Csak mi van ha akkor sem szól hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!