Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le? Ez olyan gyerekes nem?
Figyelt kérdés
Ma egy hónapja szakítottunk az exemmel...igaz ő nem akart velem találkozni hogy megbeszéljük rendesen. Utána face-en beszéltünk jan. közepén, hogy valami zűrbe keveredett..erre rá pár napra írtam hogy mi újság van, van-e már fejlemény? nem válaszolt... két hétig nem kerestem... tegnap ráírtam, hogy nincs e fent, de nem volt így ma reggel válaszolt annyit, hogy nem igazán szokott fent lenni. Erre én tök normálisan megírtam, hogy igen gondoltam, csak bepróbálkoztam hátha mégis, és meg kérdeztem, hogy van? Pár órával később elolvasta és le is tiltott face-en... elég rosszul esik, főleg, hogy nem is értem miért tette... gyerekes dolognak is tartom amúgy... nektek mi erről a véleményetek? 26/N2013. febr. 2. 14:53
1/22 anonim válasza:
Az, hogy 26 éves létedre szánalmas vagy.
2/22 anonim válasza:
Szerintem a nője tilthatott le, akkor történik ilyen, ha elötte normál kontexusban voltatok:)
3/22 A kérdező kommentje:
14:54 Miért is vagyok szánalmas? Te meg egy par*szt vagy...
2013. febr. 2. 14:55
4/22 A kérdező kommentje:
Másik válaszoló... a nője hogy tilthat le az ő facebook-ján? Abban maradtunk, hogy néha találkozunk, beszélünk, és akkor írhatok rá face-en amikor csak akarok. Mert ő tényleg nem egy net függő... ezeket nem én kértem ő írta saját magától... de szakításkor sem vesztünk össze...
2013. febr. 2. 14:57
5/22 anonim válasza:
"a nője hogy tilthat le az ő facebook-ján?"
Megszerezte a jelszavát.
Ha valóban ebben állapodtatok meg , és igy beszélgettetek, akkor szerintem 100% hogy ilyesmi történhetett.
6/22 Advocatus Diaboli válasza:
Szerintem fölöslegesnek érez már téged, mint egyént akivel tartsa a kapcsolatot.
7/22 A kérdező kommentje:
15:01 Fölöslegesnek? De hát szakításkor Ő kérte, hogy ne szüntessük meg teljesen a kapcsolatot, nem én!!! Hogy szeretné ha jóban lennénk meg ilyenek... És attól még egy helyen lakunk, egy utcába járunk, és ismerjük egymást.. de meg is mondhatná hogy nem akarja tartani a kapcsolatot.. én azt is megérteném..de letiltani??? elég lett volna ha töröl...
2013. febr. 2. 15:04
8/22 anonim válasza:
6
Ha valakit feleslegesnek tartanak, annak nem ezt mondják mint neki.
9/22 anonim válasza:
7
Ne vedd be a szövegét a 6-osnak. Téged akar lekoccoltatni, szerintem az 1-es válaszolóhoz van köze.
10/22 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy vannak ilyen rosszindulatú emberek, akiknek egyéb dolguk sincs mint a más baján röhögni egy jót... na de kerülhetnek még ők is tanácstalan helyzetbe...
2013. febr. 2. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!