Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tiltott le? Ez olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Ez olyan gyerekes nem?

Figyelt kérdés
Ma egy hónapja szakítottunk az exemmel...igaz ő nem akart velem találkozni hogy megbeszéljük rendesen. Utána face-en beszéltünk jan. közepén, hogy valami zűrbe keveredett..erre rá pár napra írtam hogy mi újság van, van-e már fejlemény? nem válaszolt... két hétig nem kerestem... tegnap ráírtam, hogy nincs e fent, de nem volt így ma reggel válaszolt annyit, hogy nem igazán szokott fent lenni. Erre én tök normálisan megírtam, hogy igen gondoltam, csak bepróbálkoztam hátha mégis, és meg kérdeztem, hogy van? Pár órával később elolvasta és le is tiltott face-en... elég rosszul esik, főleg, hogy nem is értem miért tette... gyerekes dolognak is tartom amúgy... nektek mi erről a véleményetek? 26/N
2013. febr. 2. 14:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Aszonta a nője nekije: "Letiltod azt a mágnespicshájú franchi khurvát, vagy nem látol engem többet!"

Erre becsicskult és letiltott.

2013. febr. 2. 15:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Hm... fura, hogy a nőjére gondol mindenki... pedig még azt sem tudom, egyáltalán van e másik nője... :/
2013. febr. 2. 15:25
 13/22 omba ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy a nője (ha van???) tiltott le, hogy megkérte, töröljön.
2013. febr. 2. 15:26
 14/22 Laylah ***** válasza:

Én meg úgy gondolom, hogy ha úgyis egy utcában laktok, miért nem mész át és kérdezed meg személyesen?

22/L

2013. febr. 2. 18:16
 15/22 A kérdező kommentje:
18:16 nem lakunk egy utcában... de tudom hol lakik...mert szerinted ha tiltott mit szólna hozzá ha megállnék a kapuban?? :/
2013. febr. 2. 18:23
 16/22 omba ***** válasza:

Még egyszer elolvastam: ő szakított veled, és komolyan i gondolta. S gondolom, tolakodásnak veszi a közeledésedet.

Mondjuk ez a kirúglak, gondolj, amit akarsz mentalitás... nem vesztettél annyit.

De ne törd ezen a fejed, ennek vége, - tényleg vége.

2013. febr. 2. 21:37
 17/22 A kérdező kommentje:

Omba

ez eddig oké is lenne, ha nem ő kérte volna szakításkor, hogy tartsuk a kapcsolatot, beszéljünk és találkozzunk néha. És jóban akar lenni velem. Én mondtam is neki, hogy nem értem miért, de ő ezt kérte!!!

2013. febr. 2. 21:40
 18/22 Laylah ***** válasza:
Akkor kérdezd meg smsben. Ha nem ír, akkor szimplán bunkó, felejtsd el; ha meg nem ő törölt, akkor az is kiderül.
2013. febr. 2. 22:15
 19/22 omba ***** válasza:
Hát igen, - éppen megfordult a véleménye, ezért gondoltuk itt többen, hogy ennek egyszerű oka egy új, házsártos barátnő lehet.
2013. febr. 2. 22:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad befolyásolni, és lerázni. Pont ez a cél. Hogy azt hidd, hogy a faszi ráz le igy. Ráadásul átlátszó. az is lehet, hogy a faszi nincs is gépközelbe..
2013. febr. 2. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!