Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan rosszul érzem magam mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rosszul érzem magam mit csináljak?

Figyelt kérdés

a hétvégét nem tudtam a barátomnál tölteni es sajnos nem ez volt az első alkalom h le kellett mondanom a dolgot :( szombat óta nem beszéltünk szerintem ő szakításnak fogta fel a dolgot :( én azt vártam eddig h majd keres de nem tette és szerintem ez után sem fogja :(

messze lakunk egymástól és mivel én dolgozok nem tudtunk sűrűn találkozni gondoltam is h majd ez miatt nem lesz tartós a dolog...

szerintetek mit csináljak várjam a csodát h majd csak rám ír vagy keressem meg én?? de félek a választól mert olyan dolgokat rak fb állapotnak h ne sajnáld a múltat inkább azt h többé nem foglak csókolni(vmi hasonló idézet már nem emlékszem rá pontosan)

20L

2013. máj. 1. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Írj neki te!
2013. máj. 1. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Töröld magad facebook-ról, hidd el isteni érzés, olyan mintha valami hatalmas tehertől hirtelen megszabadulnál. 23/F
2013. máj. 1. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem beszélsz vele,nem tudod meg mi van.Beszéljétek meg a dolgot.Bár ennek a távkapcsolatnak nem sok értelmét látom,de mindenképpen hívd fel,beszéljetek!
2013. máj. 1. 16:48
 4/8 A kérdező kommentje:
és ha ő már hallani sem akar rólam?? :(
2013. máj. 1. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ha így állsz hozzá! Miért ne akarna hallani rólad? Biztos azt várja,hogy jelentkezz,szerintem.
2013. máj. 1. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
vegyél be 2 magneb6-ot.
2013. máj. 1. 17:17
 7/8 A kérdező kommentje:
és nem tudtok valami jó idézetet vagy verset amit eltudnék neki küldeni?? :)
2013. máj. 1. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Hej, Jancsika, Jancsika,

Mért nem nőttél nagyobbra,

Dunáról fúj a szél.

Nőttél volna nagyobbra,

Lettél volna katona,

Dunáról fúj a szél.

Hej, Dunáról fúj a szél,

Szegény embert mindig ér,

Dunáról fúj a szél.

Ha Dunáról nem fújna,

Ilyen hideg sem volna,

Dunáról fúj a szél.

2013. máj. 1. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!