Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket rosszul érintene, ha párotok nem állítana nektek májusfát?
Na akkor én most mesélek neked valamit (ne nézz hülyének miatta, de tényleg megtörtént)! Tegnap délután elmentem az egyik haveromhoz, aki egy abszolút világvége faluban lakik. Akkor láttam, hogy a szomszéd ház udvarán éppen emelnek valami elszáradt csupasz fatörzs forma akármit. Mondom a haveromnak, ezek meg mégis mi a lóf*szt akarnak ott azzal a farönkkel. Akkor hallottam életemben először erről a májusfás akármiről, miután ő jókora röhögés közepette elmesélte! :D Szóval én még nem hogy nem állítottam májusfát soha senkinek, de még életemben nem is hallottam róla! :D
Bár aztán ki tudja, a végén még összehoz majd az élet valami tanyasi csirkével, aztán majd még nekem is bele kell jönni a gyakorlatba! :'DD
Ha eddig állított, akkor most ne ródd fel neki ezt. viszont, hogy Valentin napon sem kaptál semmit se... Egy apró gesztus olyankor mindenkinek jól esik. Ez már gáz. Ha pedig ő nem akarja ezeket ünnepelni mert fölöslegesnek tartja, akkor pedig meg kéne beszélnetek. Hiszen az milyen, hogy az egyik készül ezekre az alkalmakra a másik pedig nem
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!