Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket rosszul érintene, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket rosszul érintene, ha párotok nem állítana nektek májusfát?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 12:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Na akkor én most mesélek neked valamit (ne nézz hülyének miatta, de tényleg megtörtént)! Tegnap délután elmentem az egyik haveromhoz, aki egy abszolút világvége faluban lakik. Akkor láttam, hogy a szomszéd ház udvarán éppen emelnek valami elszáradt csupasz fatörzs forma akármit. Mondom a haveromnak, ezek meg mégis mi a lóf*szt akarnak ott azzal a farönkkel. Akkor hallottam életemben először erről a májusfás akármiről, miután ő jókora röhögés közepette elmesélte! :D Szóval én még nem hogy nem állítottam májusfát soha senkinek, de még életemben nem is hallottam róla! :D

Bár aztán ki tudja, a végén még összehoz majd az élet valami tanyasi csirkével, aztán majd még nekem is bele kell jönni a gyakorlatba! :'DD

2013. máj. 1. 13:10
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha eddig állított, akkor most ne ródd fel neki ezt. viszont, hogy Valentin napon sem kaptál semmit se... Egy apró gesztus olyankor mindenkinek jól esik. Ez már gáz. Ha pedig ő nem akarja ezeket ünnepelni mert fölöslegesnek tartja, akkor pedig meg kéne beszélnetek. Hiszen az milyen, hogy az egyik készül ezekre az alkalmakra a másik pedig nem

19/L

2013. máj. 1. 13:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy anyagilag most rosszabbul áll a srác? Nem láttál erre utaló jeleket? Hátha idén nem engedheti meg magának ezt.
2013. máj. 1. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!