Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket rosszul érintene, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket rosszul érintene, ha párotok nem állítana nektek májusfát?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 12:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ja és nem kell gúnyolódni, nem vagyok hagyománytisztelő, egyszerűen csak jól esne a figyelmesség...Mivel már valentin napra sem kaptam tőle semmit..
2013. máj. 1. 12:09
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Nem, mert nem szeretem és nem vagyok követője a hagyományoknak.
2013. máj. 1. 12:09
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Elég szomorú, ha egyesek szerint a hagyománytisztelet megvetendő... Undorítóak vagytok.
2013. máj. 1. 12:11
 14/23 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle akkor,hogy mi az oka. De már elég rég együtt vagytok,szerintem 4 év után már felesleges,minek??? 4 év már jelent valamit,szerintem.

Apukád állított az anyukádnak? vagy te meddig várnád el,még tíz év után is.Ne viccelj már!

2013. máj. 1. 12:13
 15/23 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek nem attól kéne függnie, hogy ki mióta van együtt a párjával, egyszerűen a figyelmességről van szó, ami az évek múltával is megmaradhatna! Több ismerősöm (jelzem akik több mint 5 éve vannak együtt) kirakott képet a májusfájáról..
2013. máj. 1. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:

Egyik pasim sem állított,és remélem ezek után sem fog senki!!

Engem az ilyen májusfa meg "május kosár" hidegen hagy, hiába is lakom falun!Nem ezen múlik a párkapcsolat!!

2013. máj. 1. 12:17
 17/23 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy a májusfaállítás lenne a figyelmesség,érdekes hogy neked ebben nyilvánul meg

nálam inkább abban hogy ápol amikor beteg vagyok,észre veszi ha szomorú vagyok vagy valami bánt és közös programokat szervez

EZ a figyelmesség és nem az hogy állít neked egy májusfát

2013. máj. 1. 12:18
 18/23 anonim ***** válasza:
17-esnek teljesen igaza van!
2013. máj. 1. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát, elég vicces lenne, ha beállítana a negyedik emeleti lakásunkba egy májusfával. :D

Egyébként nem venném zokon, főleg, ha minden más jól működik a kapcsolatunkban.

2013. máj. 1. 12:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Én is falun élek, de a hideg kiráz a májusfa hallatán is. Több tucat kis "facsemetét" kivágnak azért, hogy legyen mivel villogni a csajok előtt. Kapna is egy tockost a párom, ha állítana nekem. Szép hagyomány, de ha annyira akar májusfát, akkor díszítse fel valamelyik ház előtt álló fánkat és jónapot!

Nem gondolom, hogy ez olyan hatalmas figyelmesség lenne amúgy. Ha egyébként rendben van minden egy kapcsolatban, szeretitek egymást, akkor nehogy már egy hülye HALOTT fa álljon közétek...

2013. máj. 1. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!