Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem a pasikat?
van egy srác akivel kavarunk már 3 hónapja, szépen lassan a ritka talikból mindennapos találkák lettek, aztán jöttek az ölelgetések és közben cirógatott (ááá...elolvadok közben) szóval azt tudom hogy tetszem neki mert mondta...
szépen lassan ment minden, de mondta hogy szeretné ha a bnője lennék úgy "hivatalosan" is és nem csak úgy tennénk, de a munka mellett nem lenne ideje és nem akar megbántani. Ezután minden ment ugyanúgy tovább, a talik, az éjszakai flörtök, kis játékok...de semmi egyéb (nem feküdtünk le!!!)
ha meglát vhol akkor azonnal odajön és megkérdezi mizujs velem, a múltkor is meglátott de én nem vettem észre és képes volt követni és utánnamjönni csak egy "hello, mizu?-ért"
Mit akar tőlem? Csak megfektetni vagy csak szórakozik vagy még ő sem tudja?

Mi lenne, ha tőle kérdeznéd?
Ugyanis itt szerintem senki se telepata, hogy kitalálja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!