Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a pasikat. Mit jelentenek egyes cselekedeteik? Esetemben az alábbi:
az exem semmi hajlandóságot nem mutatott arra, hogy bármilyen módon is tartsuk a kapcsolatot. akár csak "hogy vagy, én jól" szinten.
ezért már kb egy éve teljesen megszakítottam vele kapcsolatot. az összes elérhetőségét töröltem. köztök az iwiw-ről is. erre a hetekben bejelöl. nézem: "mi van?". de semmi levél mellé, hogy "bú, vagy bá".
most ezt mire véljem? tojik rá, hogy mi van velem, de azért legyek ott az ismerősei listájában? ez mire jó? én nem értem
09:48
hát, lehet. :)
én se igazoltam vissza.
én nem "gyűjtöm" az ismerősöket, úgyhogy arra nem kell. ha meg valamit szeretne, akkor így is tud írni.
csak érdekelt, hogy ti mit gondoltok a dologról, de látom, ti is tanácstalanok vagytok.
de azért köszönöm! :)
Ha nem kérdezed meg, akkor miért tőlünk várod a választ???
Te ismered a kölköt, mi azt se tudjuk kiről van szó! Honnan a fenéből szopjuk ki a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!