Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Búcsú levéllel lenne bűntudata? Megéri neki elküldeni?
Hosszú idő után vége lett a kapcsolatomnak.Nem részletezem, mert igazából a lényege a szakítás végkimenetelének a módja.
Sokszor írta a volt párom az üzeneteiben, hogy nem tudja mi legyen, de másrészt olyanokat is, hogy ne erőltessük a kapcsolatot, tehát tele volt bizonytalansággal, amiből nekem is adott, így én reménykedtem. Nem volt egy határozott lezárás, mert elvétve írt nekem, azok után, hogy 1 hónapja én mondtam ki, természetesen ő is erre gondolt a kapcsolat romlása miatt, csak gyáva volt ezt közölni, így én tettem meg.
Szóval végül írtam neki, egy üzenetet, hogy találja el mit akar, ha szeret legyen velem, ha nem akkor ne keressen, felejtsen el. Erre az üzenetre semmit nem írt, válaszra sem méltatott, csak végül az én kérésemre írta, hogy ne erőltessük, nem zárja ki a bélülés lehetőségét, egyenlőre ez a megoldás a jó. Hozzá teszem már annyira komoly irányba fordult a kapcsolatunk, hogy házat néztünk a szülőkkel..stb. Végül kiderült , hogy fél attól h a sok vita után a jövőben válás lenne, és ő ezt nem akarja.
A lényeg, hogy azóta láttam egy közösségi oldalon, h másnak csapja a szelet, aki az ismerőseim szerint felettébb hasonlít rám. Miután ezt megtudtam, felhívtam, hogy milyen szemét, hogy reményt hagyott állandóan nekem, közbe már van más, hebegés habogás, h ő egyedül van, facér..stb de hogy nincs semmi, bla bla...és közölte h nem jó hogy most is beszélünk mert fájdítom a szívét, és hogy már annyi volt a vita közöttünk, hogy közel állt az öngyilkosság felé.A napokban le is tiltott a közösségi oldalról.
Szóval a kérdésem, hogy küldjek e neki búcsú levelet annak ellenére amiket tett, és nem tett,..., h bebizonyítsam én vagyok olyan egyenes ember, hogy tisztelem magunkat annyival h szépen lezárom amit konkrétan nem zártunk le.Mennyivel számít majd az, hogy az utolsó pillanatban haraggal vagy ezzel a tőlem kapott levéllel búcsúztunk. Mi a célom?! hogy hosszú idő elteltével, esetleg, emlékezzen arra, h vele ellentétben én minden megtettem, és emberhez méltóan zártam le a közöttünk lévő viszonyt és esetleg megbánja.Még szeretem ezt az embert, de tudom tovább kell lépnem, és talán így könnyebb lenne.
felesleges, ő ezt már lezárta, csak nem mondta ki nyíltan
amikor az üzenetre nem reagált, ezt már akkor érezhetted, amúgy más lányt nézeget, hűt nem vagytok már együtt, sajnálom, de valamiért nem érez úgy irántad, mint Te ő irántad, Te lehet jobban szeretted, mint ő téged,
nem fogja megbánni, mert akkor már jelentkezett volna magától,
nem tudom miért lett vége a kapcsolatnak, de lehet szabadságra vágyott, most élni akar, Te lépj tovább, igaz nehéz lesz, de ez van N
Szerintem írhatsz búcsú levelet, ha neked az segít!
Én is írtam 1x, mikor azt hittem vége lesz, mert olyan dolgot tett, amivel nagyon megbántott...
Írtam neki pár oldalas levelet, amiben szépen leírtam mindent.
Bár én nem "utólag" írtam neki, hanem abban a pillanatban.
De sírt, és teljesen ki volt..
Még együtt vagyunk :)
Szerintem nyugodtan írhatsz neki, mert eltudod neki mondani azt is, amit lehet eddig nem tettél.
Hajrá :)
Nem veszítesz vele semmit. Max jobb lesz. Főleg, ha már felmerült benned a kérdés. Akkor csak lehet megbánod később, hogy miért nem írtál
De a döntés a tiéd.
Sok sikert a levélhez, és sajnos a felejtéshez is :(
Utolsó vagyok.
Ezt most találtam, olvasd el.
4. pontban főleg a teendőnél számodra hasznosat ír!
Remélem tudtam segíteni ezzel.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!