Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is bűntudata lenne ez miatt? (történet lent)
15 hónapja van barátom, nagyon szeretem.
Tegnap a baráti társaságommal voltam egy házibuliban.
Ott volt a gyermekkori szerelmem is. (kb. 11 évesen voltunk szerelmesek egymásba, most már 18 évesek vagyunk:D)
Egy kis italozás után megöleltük többször is egymást. Adtunk néhány puszit is egymásnak, de csak arcra. Semmi több nem történt.
DE mégis olyan rosszul érzem magam. Tudom, hogy nekem is rosszul esne ez fordított helyzetben. :(
Csak én látom ilyen tragikusan a helyzetet, vagy tényleg gáz ez az eset?:S
Mit éreztél, vagy gondoltál a puszik közben?
De annyira semmiképp nem gáz, hogy hosszú ideig bűntudatod legyen. Elszúrtad, kész. Legközelebb jobban vigyázol.
Nem értem miért adtam neki még puszit is..:S Olyan fura érzés volt, hogy ott van hozzám közel. Kicsit a mai napig másképp gondolok rá, hiszen kellemes emlékek maradtak meg róla.
A barátom ezt biztos nem tudja meg, csak ha én elmondom neki. De nem szeretném, hogy ezután bizalmatlanul nézzen rám, hiszen sosem csalnám meg.
Köszönöm a válaszokat. Próbálom elfelejteni ezt az esetet. Kicsit megnyugtatott, hogy nem vagyok olyan nagy szemét.:S Nem tartjátok ezt olyan nagy dolognak.
Csak olyan hülye helyzet.
E-miatt nem ez miatt. Ki olyan paraszt hogy így mondja... Nézz utána helyesírási szabályok közt
Annyira fusztrál :D Am és igen lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!