Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is bűntudata lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bűntudata lenne ez miatt? (történet lent)

Figyelt kérdés

15 hónapja van barátom, nagyon szeretem.

Tegnap a baráti társaságommal voltam egy házibuliban.

Ott volt a gyermekkori szerelmem is. (kb. 11 évesen voltunk szerelmesek egymásba, most már 18 évesek vagyunk:D)

Egy kis italozás után megöleltük többször is egymást. Adtunk néhány puszit is egymásnak, de csak arcra. Semmi több nem történt.

DE mégis olyan rosszul érzem magam. Tudom, hogy nekem is rosszul esne ez fordított helyzetben. :(

Csak én látom ilyen tragikusan a helyzetet, vagy tényleg gáz ez az eset?:S

2009. máj. 10. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit éreztél, vagy gondoltál a puszik közben?

De annyira semmiképp nem gáz, hogy hosszú ideig bűntudatod legyen. Elszúrtad, kész. Legközelebb jobban vigyázol.

2009. máj. 10. 18:32
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem tragikus, de sztem azért jo lenne elmondani a baratodnak h ne mastol tudja meg.
2009. máj. 10. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem történt semmi más, akkor próbáld meg elfelejteni, elvégre nem csaltad meg a párod, vagy ilyesmi. Valamint szerintem a legjobb, ha az életben nem említed meg a párodnak, mert neki viszont már lehet hogy egy elég nagy sebet okoznál vele, talán még a bizalma is megcsappanna..
2009. máj. 10. 18:33
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem értem miért adtam neki még puszit is..:S Olyan fura érzés volt, hogy ott van hozzám közel. Kicsit a mai napig másképp gondolok rá, hiszen kellemes emlékek maradtak meg róla.

A barátom ezt biztos nem tudja meg, csak ha én elmondom neki. De nem szeretném, hogy ezután bizalmatlanul nézzen rám, hiszen sosem csalnám meg.

2009. máj. 10. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Normális, hogy furán érzed magad. Nyugi, próbálj lazulni. Teljesen felesleges bolhából elefántot csinálni, azaz elmondani a barátodnak, még azt hinné, hogy jelentett neked valamit.
2009. máj. 10. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Én biztos rosszul érezném magam, de ez nem számít megcsalásnak sztem...Én is szoktam a fiú haverjaimat puszilgatni mondjuk, de rólunk mki tudja h olyanok vagyunk mint a testvérek. Am szerintem a pia is közrejátszott ebben...attól függ mennyit ittál.
2009. máj. 10. 19:03
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Próbálom elfelejteni ezt az esetet. Kicsit megnyugtatott, hogy nem vagyok olyan nagy szemét.:S Nem tartjátok ezt olyan nagy dolognak.

Csak olyan hülye helyzet.

2009. máj. 10. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

E-miatt nem ez miatt. Ki olyan paraszt hogy így mondja... Nézz utána helyesírási szabályok közt

Annyira fusztrál :D Am és igen lenne :D

2009. máj. 10. 19:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Anyádnak parasztozzál... Annyira örülök, hogy itt éled ki magad. Elemezd az egész szöveget, nézzük csak milyen kivetnivalót találsz még. Irigyellek, hogy ilyen okos vagy! ;)
2009. máj. 10. 19:51
 10/12 anonim ***** válasza:
sztem ebbe semmi rossz nincsen. egy ölelés meg néhány puszi barátok között simán belefér, ha több nem történt akkor egyáltalán nem kell hogy bűntudatod legyen. Nálunk haveri társaságba is simán megy h megölelek egy srácot és megpuszilom az arcát, és közbe a barátom ottvan, és nem zavarja.
2009. máj. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!