Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is bűntudata lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bűntudata lenne ez miatt? (történet lent)

Figyelt kérdés

15 hónapja van barátom, nagyon szeretem.

Tegnap a baráti társaságommal voltam egy házibuliban.

Ott volt a gyermekkori szerelmem is. (kb. 11 évesen voltunk szerelmesek egymásba, most már 18 évesek vagyunk:D)

Egy kis italozás után megöleltük többször is egymást. Adtunk néhány puszit is egymásnak, de csak arcra. Semmi több nem történt.

DE mégis olyan rosszul érzem magam. Tudom, hogy nekem is rosszul esne ez fordított helyzetben. :(

Csak én látom ilyen tragikusan a helyzetet, vagy tényleg gáz ez az eset?:S

2009. máj. 10. 18:27
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szerintem abszolut ne legyen emiatt buntudatod!! Hisz akkkor meg gyerekek voltatok, gondolom elso szerelem is volt, stb, es az, hogy most ismet meglattad, termeszetes hogy elojottek benned a regi szep emlekek. Emiatt (ha meg is tudna a baratod) akkor se szabadna neki ezert rad megharagudnia, jo,..biztos nem esne jol neki ha megtudna, de szoval egy puszi valtas az meg abszolut nem a vilag vege. En is pl. ha talalkozom az elso szerelmemmel, azzal a lannyal, akibe gyerekkoromba halalos szerelmes voltam, (mert elofordul hogy talalkozom neha vele) akkor nekem is meg egy ici-picit megdobban a szivem, de tenyleg csak egy icipicit, igaz, hogy "csak ugy" nem puszilkodunk, csak a koszonesnel, ami jol is esik kicsit, de szoval ez meg messze nem azt jelenti, hogy a jelenlegi paromat megcsalom, vagy nem szeretem, stb.

Fel a fejjel, es ne buslakodj,:)...hisz csak a gyerekkori emlekeid tortek fel benned,..ami nem bun,...es MINDENKI-nek van egy ilyen gyermekkori szerelmes emleke,...a jelenlegi baratodnak is biztos:))...de ettol meg nem valtozik semmi koztetek, hidd el...:)

2009. máj. 11. 02:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Akadémikusok mi a francért nem a könyvtárba gyülekeznek? Amugy arról még nem hallottál, hogy valaki elüt valamit?

Egyébként NE legyen bűntudatod, akkor az utcán sem nézhetnél meg egy hejes /Szándékos!/ pasit!

2009. máj. 11. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!