Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan magam alatt vagyok, hogy lehet kibírni a szakítást? 27 L
23 évesen ismertem meg volt páromat, 4 évet voltunk együtt.
A lehető legszebb kapcsolat volt minden téren! Neki van 2 kisfia, akiket szintén 4 éve ismerek, kötődés alakult ki közöttünk, kisfiúk voltak mikor megismertem őket, ma meg már hipp hopp mindjárt kamaszodnak! :)
Igaz csak láthatások alkalmával voltam együtt fiúkkal, de nagyon szoros, harmónikus kapcsolat alakult ki közöttünk. Volt párom családja és az én családom is megismerték egymást, sok közös családi nyaraláson vettünk részt. Én a 2 lurkót szinte gyermekeimként szerettem/szeretem!! :) Fiatal korom ellenére felelősségteljesen bántam velük, amit párom nem győzött megköszönni, nem győzött dicsérni érte!!
Sajnos a 4 év alatt egy kicsit a mi kapcsolatunk is ellaposodott (talán ez nem is olyan furcsa), de tisztelet, szeretet, romantika mindig is megmaradt a kapcsolatunkban.
Már a közös jövőt is terveztük, hogy jövőre összeházasodnánk és a baba projectbe is belevághatnánk.
Ma meg napok óta anyukámnál élek, mert szakított velem...Hogyan tovább? Merre induljak? Harcoljak? Mi lesz a 2 gyermekkel? Hiányoznak!!!
Miért szakítottatok?
Az ellaposodás miatt?
elsődlegesen az ellaposodást mondta indoknak. Na de úgy vélem ezen mind mind lehet változtatni ha akar/képes rá az ember. Azt mondta neki már az ereje elfogyott.
Második indokként pedig csapongott, egyszer akart közös jövőt velem, aztán meg megijedt. Valahogy azt éeztem rajta, hogy nyomás van rajta, hogy lépjen velem új lépcsőfokra.
miért szakítottatok? ő miért vált el?
így erre választ nem lehet adni, amúgy mi lesz a gyerekkel? élik életüket, szóval ennyi, van apjuk és anyjuk,
hány évesek a gyerekek? N
Lehet naív vagyok, de úgy érzem nem megy!! Hogyan, hol kell kezdeni? 4 év az 4 év mégiscsak!
Én nekem olyan mint más férfi nem létezett ebben a 4 évben, csak Ő! El sem tudom képzelni, hogy elkezdjek randizni...
Gyermekekkel vajon mi lesz?
ja hát ezt nem írtad, szóval bizonytalan volt, most is az
ennyi, keressél mást, sajnálom N
Anno a volt feleség megcsalta páromat. Én már azután ismertem meg páromat, hogy párom elköltözött a közös házból...
A gyerekek 11 és 13 évesek. Szinte kicsik voltak mikor megismertem őket. A mai napig én olvastam esténként nekik mesét. A mai napig igénylik, sajnos mesélik, hogy otthon az édesanyukától semmi közelséget, semmi simogatást nem kapnak. Így velem ezért alakult ki szoros kötődés.
nehéz bármi értelmes tanácsot adni így kívülről
én várnék a helyedben egy kicsit adnék neki időt,hogy gondolkodjon ,főjön a saját levében .Amennyiben szerettek a rokonai ,gyerekei akkor úgyis nyaggatni fogják őt.
Ne erőltess semmit,mert az most nem ok,begubózik. Valószínű fél az egésztől,mert 1x már nem jött össze neki és még 1x nem akarja átélni azt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!