Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor viseled jobban a szakítást?
Figyelt kérdés
Jobb, ha a másik sok időt szán rá, előkészíti a talajt (pl.meghív/elhív valahová), és részletesen elmondja, miért dönt úgy, hogy kilép a kapcsolatból, vagy elég, ha eléd áll és tömören közli a tényállást?2013. ápr. 11. 11:56
1/7 anonim válasza:
magyarázza el. az építő kritika előrevisz. engem egyszer dobtak életemben, semmi magyarázat nem volt. belehaltam. nem tudtam, h mit és hol rontottam el. azóta férjnél vagyok már, a férjem elmondja, ha baja van és ez jó. a kommunikáció előrevisz, én ebben hiszek.
2/7 anonim válasza:
Hát egy fokkal jobb ha megmondja mi volt a baja velem,hogy a következőnél esetleg ne csináljam ugyan azt.Persze lehet a következőnek azzal meg semmi baja nem lenne!De ilyen előkészíti a talajt fajta annyira nem jó szerintem,mert ha valami nem megy nem kell húzni az időt meg kell mondani mi a szitu!
3/7 anonim válasza:
ha már elém álla mai világban és úgy közli az nagy szám,
legtöbb csaj nem is közli,csak eltünik,ugy kell kiszedni belöle,majd nagy nehezen ir egy smst,vagy emailt
amiben persze rendes magyarázatot nem ad...
4/7 anonim válasza:
Számomra egy szóval is elég, és nem érdekelnek az indokok.
5/7 anonim válasza:
Ha elém áll és megmondja a tényállást,és azt h miért dönt a szakítás mellett.
6/7 anonim válasza:
Ja-ja, minél kisebb körítéssel és kevés indokkal a jobb. Ha vége akkor vége...
7/7 anonim válasza:
Mindegy hogy mondja el ha nem értek vele egyet úgysem fogom tudni elfogandi és harcolni fogok érte.
Velem leült a pasim megbeszélni de még most 2 hónappal később is ezen tépelődöm..
Nekem ugy könnyebb rájöttem, hogy azt mondta egyszer talán ujrakezdjük. Addig találkozgatunk meg minden hátha.. vagy elfelejtem vagy majd ujra kialakul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!