Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó úton járok? Kicsit elbizony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó úton járok? Kicsit elbizonytalanodtam, de mégis működik.

Figyelt kérdés

Most van egy párkapcsolatom, de eljárok mellette szórakozni is a haverokkal, és ha van kapás nem szalasztom el.

Valahogy úgy érzem nem tudnék hűséges maradni, talán azért mert még zöldfülűként tapasztaltam, hogy mennyire lenézik a jófiúkat... meg akkor volt szerencsém megismerni a nőket.

Aztán szép lassan alakultam, ahogy a környezetem formált engem. Így jutottam el egy párkapcsolatig is. (persze előtte már voltam nővel, csak hosszútávú kapcsolatom nem volt még) 10 hónapja vagyunk együtt. De úgy érzem, nem tudnék elszalasztani egy alkalmat sem, mikor felkínálkozik a lehetőség.

Hiszen az eddigi több éves tapasztalataim szerint olyannak ismertem meg a nőket, akik felszínesek, és nem lehet velük rendesen viselkedni, mert kukázzák az embert.

Csúnya, de úgy tekintek rájuk mint egy kiegészítőre. És működik!

Persze pár évbe beletelt míg felismertem, és ilyenné alakultam.

Valahogy érzem, hogy ez a viselkedés, talán helytelen. De ez csak lehet hogy a jó nevelésemből fakad. De mégis így érek el sikereket.

Viszont úgy érzem, hogy így nem szeretnék megállapodni és családot alapítani. Mert hiányzik nekem az a megideologizált női kép, amit felépítettem magamban egy barátnőről. Akiben megbízhatok, akivel egyek lehetünk.

De sajnos a nők is csak emberek...

2013. máj. 1. 09:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

De miért tenne veled ilyet, ha szeret?

Ne haragudj, magamból indulok ki, lehet, hogy a barátnőd egészen más, és rosszul választottál, de én pl. soha nem tudnám megcsalni, jöhetne akár világsztár is, nem érdekelne, mert nekem Ő a FÉRFI. Tőle jobban nem tetszik senki. :D És ezt halálosan komolyan gondolom. HA külön megyünk szórakozni, és bepróbálkoznak, akkor is elhajtom őket, és a többi párkapcsolatban élő barátnőm is ezt teszi. Lehet, hogy csak mi vagyunk "túlérettek", de érted, mire gondolok...:) HA pedig ettől félsz, akkor tényleg lépj ki a dologból. Most miért vagy egy olyan lánnyal együtt, akit a: megcsalsz lépten-nyomon, fűvel-fával; b: nem szeretsz; c: félsz attól, hogy megcsal.

Szerintem, legalábbis a leírásod alapján nem maradnál egyedül, biztos jó a humorod, vagy szimplán jóképű vagy, vagy jó a beszélőkéd, vagy akármi, amire a casjok harapnak...könnyen találsz másikat, nem? De ha a lány szeret, ne tedd vele azt, amit veled más nő tett, mert belőle is olyan válhat, mint aki téged tett tönkre...

21 L

2013. máj. 1. 12:43
 22/22 anonim ***** válasza:

en is ilyen vagyok, csak lanyba, en is nagyon sok bantast kaptam, elutasitast, meg lecsunyaztak stb stb.

en megertelek, es tudod te nagyon jol, hogy ez igy nem jo, akarsz te boldog lenni, csak ott van benned a serelem es most akarod megtorolni a sok rosszat.hat ha gondolod, hoyg ez nyero, akkor csinald.de nagyon rossz uton haladsz.

es meg annyit hogy igy is maganyos vagy, sztem ezt tudod jol.

2013. máj. 1. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!