Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó úton járok? Kicsit elbizony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó úton járok? Kicsit elbizonytalanodtam, de mégis működik.

Figyelt kérdés

Most van egy párkapcsolatom, de eljárok mellette szórakozni is a haverokkal, és ha van kapás nem szalasztom el.

Valahogy úgy érzem nem tudnék hűséges maradni, talán azért mert még zöldfülűként tapasztaltam, hogy mennyire lenézik a jófiúkat... meg akkor volt szerencsém megismerni a nőket.

Aztán szép lassan alakultam, ahogy a környezetem formált engem. Így jutottam el egy párkapcsolatig is. (persze előtte már voltam nővel, csak hosszútávú kapcsolatom nem volt még) 10 hónapja vagyunk együtt. De úgy érzem, nem tudnék elszalasztani egy alkalmat sem, mikor felkínálkozik a lehetőség.

Hiszen az eddigi több éves tapasztalataim szerint olyannak ismertem meg a nőket, akik felszínesek, és nem lehet velük rendesen viselkedni, mert kukázzák az embert.

Csúnya, de úgy tekintek rájuk mint egy kiegészítőre. És működik!

Persze pár évbe beletelt míg felismertem, és ilyenné alakultam.

Valahogy érzem, hogy ez a viselkedés, talán helytelen. De ez csak lehet hogy a jó nevelésemből fakad. De mégis így érek el sikereket.

Viszont úgy érzem, hogy így nem szeretnék megállapodni és családot alapítani. Mert hiányzik nekem az a megideologizált női kép, amit felépítettem magamban egy barátnőről. Akiben megbízhatok, akivel egyek lehetünk.

De sajnos a nők is csak emberek...

2013. máj. 1. 09:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

8as: megértem amit írsz. csak nem érdekel...

annak idején belém is nagyon sok nő rúgott. és tulajdonképpen miért szakítsak vele? jól érzi magát velem!

arról nem tehetek, hogy így vonzódik hozzám.

18 évesen még nem ilyen voltam, akkor miért nem kellettem senkinek?

2013. máj. 1. 11:59
 12/22 A kérdező kommentje:

9es: nem élünk együtt... ő még tanul.

Ilyen az élet. Lebukni meg nem fogok, mert nem nagyon ismeri a haverjaimat. És különben sem az a típus, aki ilyenekről faggatná számára szinte vadidegeneket.

2013. máj. 1. 12:02
 13/22 anonim ***** válasza:

A kommentelő fiúktól is kérdezném, hogy ne haragudjatok, hány évesek vagytok?! ez a "nő csak eszköz" duma egy 15 éves értelmi szintjének megfelelő.

Egyébként valószínűleg azért nem tudsz és nem is akarsz hűséges lenni, mert nem vagy szerelmes a barátnődbe. Az előbbi válaszodból is kitűnik, hiszen nem azt írtad, hogy nem hagyod el, mert szereted, hanem csak azért nem, mert ő szeret és nem akarsz magányos lenni.

Ne használd ki szegényt, ha egy kicsi tisztelet is van benned, elváltok békében. Vagy szerinted nem érdemel meg ennyit a lány? Hogy őszinte légy vele, és hogy ő is boldog lehessen? Mert hosszútávon így nem lesz veled boldog.

21 L

2013. máj. 1. 12:08
 14/22 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Utolsonak uzenem, hogy fogalma sincs arrol, hogy milyen kart tudnak tenni a lanyok a fiukban. En 5 eve oszinten szerettem, jobban, mint egy lany. Erzelgos voltam. Kikosaraztak, senkinek nem kellettem, teljesen mas vilag voltak a lanyok es en. Most itt vagyok, de szeretni nem tudok, es sajnos a lanyokra mar csak mint eszkoz tudok tekinteni. Nem tehetek rola, es sajnalom is emiatt a baratnomet. A lanyok 90% miatt sziv most a baratnom...

2013. máj. 1. 12:16
 15/22 A kérdező kommentje:

na jól van 13as, felteszek egy kérdést, és őszinte választ várok rá:

ÉN nem érdemeltem meg annak idején, hogy tisztességesen bánjanak velem a lányok?

ÉN megérdemeltem annak idején, hogy megalázzanak, és kihasználjanak?

ÉN megérdemeltem, hogy tönkretegyenek?

A körülményeim változtattak ilyen emberré. És ha választani kell, hogy ragadozó vagy préda leszek, inkább a ragadozót választom.

Prédának fájdalmas lenni. Már tapasztaltam.

2013. máj. 1. 12:17
 16/22 anonim ***** válasza:

De ő tett titeket tönkre? Őt büntetik azért, amit más, tőle független lányok elkövettek??? Azért álljon már meg a menet. Mindenki szenved, mindenki sérül, ugyanúgy engem is használt már ki fiú, aki csak azért kuncsorgott vissza, mert kanos volt, megalázott, tönkretett. Mégse hasonlítom a jelenlegi barátomhoz. Mert semmi köze hozzá. Ég és föld. Nektek is be kellene ezt látnotok. A fiúk közt vannak is rosszak (cask induljatok ki magatokból:)), a lányok között is vannak selejtek, de azért, mert kifogtatok párat, még nem a normális, emberi nőket kell büntetni. Nőjjetek fel.

Ja és lehet nagyfiúnak lenni mindenki előtt, nem kell elsírni magad a barátaid előtt, de legalább a barátnőddel légy lágyszívűbb, és őszinte...

21 L

2013. máj. 1. 12:26
 17/22 A kérdező kommentje:

Jajj tündérkém... akkor arra adj még magyarázatot, hogy ha most rossz vagyok -"selejt?" vagy nem tudom hogy gondoltad-, akkor hogy a csudában tudok majdnem minden szórakozóhelyen sikeresen csajozni? :)

mikor még jó voltam nem volt sikerem a lányoknál. ez miért van?

biztos, hogy most vagyok "selejt" és nem akkor, amikor jó voltam? :)

legalábbis az eredményeim nem ezt támasztják alá. ha érted mire gondolok ;)

2013. máj. 1. 12:30
 18/22 anonim ***** válasza:

Te csak skalpszerzésről beszélsz...én komoly kapcsolatról...menj, nyugodtan csajozz, éld ki magad, aztán egyszer rájössz majd, hogy totál értelmetlen az egész szerelem nélkül. Vagy legalábbis akkor, ha találkozol egy olyan nővel, akitől valóban elolvadsz, megszereted és megváltozol.

Nem is értem minek írtad ki ide ezt a kérdést. :D

21 L

és hál'Istennek nem vagyok a tündérkéd :P

2013. máj. 1. 12:33
 19/22 anonim ***** válasza:
A "selejt" szót pedig nem kell magadra venned, nem azért írtam, csak nyomatékosítani akartam.
2013. máj. 1. 12:35
 20/22 A kérdező kommentje:

nincs olyan nő, akiben meg tudnék bízni.

a barátnőm mellett is azért kalandozok, mert félek, ha kihagynám az alkalmakat, és ő megcsal, akkor megint én lettem hülyére véve. így ha megcsal legalább baromnak nem fogom érezni magam.

mert hiába szeret, de sose lehet tudni mikor szúr hátba.

2013. máj. 1. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!