Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Fog még neked fájni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Fog még neked fájni, hogy mással látsz! " - bejött már valakinek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy volt egy kapcsolat, vagy egy alakulóban lévő kapcsolat és megbántott titeket a másik fél, ti pedig "megesküdtetek", hogy csak azért is megmutatjátok mit veszített, azt akartátok, hogy fájjon neki, hogy mással lát.

Akinek volt már ilyen, az mesélne róla, hogy hogyan is történt ez az egész és mi lett az eredménye?

2013. máj. 1. 00:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert ez gyerekes. Akkor vagyok mással, ha mást akarok, nem az ex miatt.
2013. máj. 1. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:

ha szerettem, nem csinálom ezt...

ha pedig nem, akkor mi értelme lenne ezt tenni vele?!

2013. máj. 1. 00:50
 3/7 anonim ***** válasza:
ilyent csak azok mondanak akik még mindig szeretik az adott lányt/fiút és már a fájdalomtól nem tudnak mit mondani.
2013. máj. 1. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt-e màr ilyen? Persze hogy volt, lesz, és mindig van. Csak ugye mikor az ember feleszmél hogy valòban elveszítette a pàrjàt, akkor tudatosul benne hogy màr nincs visszaút...
2013. máj. 1. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek benne, hogy van ilyen. Őszintén remélem mert ugyanebben a helyzetben vagyok. Ha majd elkezdenék neki hiányozni jusson eszébe, hogy ő küldött/engedett el.

Egyszer talán rájön erre, de akkor már zárt kapukon kopogtat.

Igazából bánhatja, mert ő vesztett sokat. Lemondott arról az emberről aki őt igazán szerette és soha nem hagyta volna el. Így járt. Ne bánkódj miatta. Persze kell a lelkünknek az egonknak az elégtétel, de jobb csak szépen csendben nyugodtan elengedni és levonni a tapasztalatot belőle. Mikor kiraktam kamuból facebookon, hogy kapcsolatban egyszerre rámirt, hogy hát úú hogy meg gratulál meg magát sajnáltatta hogy ő még nem tart sehol. Szóval igy meg lehet szivatni többet viszont szerintem nem lehet elérni főleg aki már nem szeret és azért szakit az később sehogysem fog visszasirni :)

2013. máj. 1. 10:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm. Pontosan erre gondoltam :) Igazából a mi kapcsolatunk csak alakulóban volt, de én őt egyáltalán nem akarom már megszerezni. Összejött valaki mással, de nem is ez a gond, mert nem emiatt haragszom rá, hanem amiatt amiket mondott nekem. Hatalmasat csalódtam benne, mert tőle nem ezt vártam volna. Komolyan, aki ilyeneket mond egy nőnek, az egy lányt sem érdemel meg. Ezért akarom azt, hogy lássa mit veszített és fájjon neki is egy kicsit, semmi nem érdekel ami vele kapcsolatos, mert azzal amit mondott minden érzelem megszűnt már bennem ami volt.
2013. máj. 1. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:

ugyan nem szándékosan, de voltam hasonló helyzetben. randizgattam egy sráccal, végül nagyon szemét volt velem, szakítottunk is.

2 évvel később én az esküvőmre készültem a mostani férjemmel, és véletlenül összefutottam azzal a bizonyos exxel.

nos a harmadik kérdése az volt hogy mióta vele szakítottunk, volt e barátom. én meg megmondtam akkor, hogy másfél éve vagyok együtt a vőlegényemmel és 1 hónap múlva lesz az esküvőnk. erre érezhetően irigy lett, hogy bezzeg ő azóta is egyedül van, nincs senkije, és hogy én milyen hamar találtam utána mást és biztos nem is éreztem iránta semmit...és hasonlók. (egyébként fél évvel később jöttem össze a férjemmel)

szóval nem szándékosan volt visszavágás. csak így alakult...és ő annak érezte. vagy csak irigy volt a boldogságomra, miközben ő nem talált senkit.

27/N

2013. máj. 1. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!