Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha összejöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha összejöttem nemrég egy nagyon aranyos lánnyal, de borzasztóan büdös a szája?

Figyelt kérdés
Nem vicc, először azt hittem csak hagyma, mert meghívtam egy gyrosra, de találkoztunk még 2x a héten és elég büdös a szája...én nem vagyok finnyás srác annyira, de ha rá gondolok nincs az a "kellemes" érzésem, mint az eddig lányoknál.
2013. ápr. 30. 21:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
jah de az a gáz emiatt nem nagyon akarom többet megcsókolni...hányingerem van picit a csóktól
2013. ápr. 30. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérd meg hogy ne egyen hagymát!
2013. ápr. 30. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Az évek során rájöttem, bármennyire is ápolt a pasi és talán tetszik is külsőre, de ha nem érzem jól magam a társágában, feszengek mellette, nem találom kellemesnek az illatát. Aki mellett boldog vagyok fokhagymát is ehet, imádom az illatát.

Valami hasonló lehet itt is, nem gondolod?

Ráadásul szemet szúrt az aranyos kifejezés is, nem megfelelő szó használat, ha tetszik valaki.

2013. ápr. 30. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy barátnőm aki gyönyörű volt de nagyon büdös volt a szája. Néha 1-2 napig nem mosott fogat. Érdekes módon nem volt kellemetlenűl büdös, én szerettem ha rám lihegett. Talán az idő megszépíti de ha arra gondolok hogy milyen volt vele még mindig igencsak kívánom pedig eltelt már pár év. Viszont soha nem volt se fűszeres se hagymás a lehelete. Én csak ettől írtózom.
2013. ápr. 30. 22:56
 15/16 anonim ***** válasza:

a rágó szerintem is jó megoldás.. én amióta az eszemet tudom pont emiatt rágózom... féltem mindig hogy ugye a fogmosás után idővel elmúlik a mentolos szag és csak a száj szaga marad...

nekem is a cukorbetegség jutott eszembe...

valahogy mindenképp tudasd vele, mert annál nincs hányingerkeltőbb mint mikor megcsókolok egy pasit és a szája olyan mintha most végzett volna nagy dolgot a wc-n... nem vicc találkoztam ilyennel.

de semmiképp se legyél bunkó, vagy ilyesmi, nem kell bántani.

27/N

2013. máj. 1. 00:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Következő randin ne virágot vegyél neki, hanem egy elektromos fogkefét. Tömd a pofájába mielőtt szagláskörzeten belülre érne.
2013. aug. 25. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!