Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha összejöttem nemrég egy nagyon aranyos lánnyal, de borzasztóan büdös a szája?
Az évek során rájöttem, bármennyire is ápolt a pasi és talán tetszik is külsőre, de ha nem érzem jól magam a társágában, feszengek mellette, nem találom kellemesnek az illatát. Aki mellett boldog vagyok fokhagymát is ehet, imádom az illatát.
Valami hasonló lehet itt is, nem gondolod?
Ráadásul szemet szúrt az aranyos kifejezés is, nem megfelelő szó használat, ha tetszik valaki.
a rágó szerintem is jó megoldás.. én amióta az eszemet tudom pont emiatt rágózom... féltem mindig hogy ugye a fogmosás után idővel elmúlik a mentolos szag és csak a száj szaga marad...
nekem is a cukorbetegség jutott eszembe...
valahogy mindenképp tudasd vele, mert annál nincs hányingerkeltőbb mint mikor megcsókolok egy pasit és a szája olyan mintha most végzett volna nagy dolgot a wc-n... nem vicc találkoztam ilyennel.
de semmiképp se legyél bunkó, vagy ilyesmi, nem kell bántani.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!