Néha átjön hozzánk a szomszéd macskája. Aranyos és be szoktuk engedni, de büdös a feneke; ti mit ajánlotok, mivel mossam meg?
A szomszéd macskájának a fenekét akarod mosni?
Inkább szólj a szomszédodnak,az ő dolga,hogy gondozza a macskát.Ha nem szokta fürdetni,ajálnd fel,hogy megfürdeted,de szerintem ne mosdasd a szomszédod macskáját a szomszéd tudta nélkül.
Talán az étkezésével függ össze. Mit szokott enni? Nem iszik tehet? A tejtől lehet híg széklete, amitől büdös maradhat a feneke.
Lemoshatod neki nedves törlőkendővel, vagy valamivel, hátha segít. Tiszta vízzel.
Kedves Hozzászólók! Nagyon köszönöm a válaszokat!
Először vízzel mostam meg, de az nem használt sokat. Akkor kérdeztelek meg benneteket.
Cicasampon vásárlására már nem volt időm, mert azonnal akartam elvégezni a „műveletet”. ;-) Végül egy egyszerű folyékony szappannal csináltam (és szivaccsal).
Amúgy maga a macska nem koszos. Pár napja ismerem. Még nem felnőtt cica.. Nem a közvetlen szomszédunktól jön, hanem messzebbről. Fogalmam sincs arról, hogy mivel van etetve a cicus. Nem mondhatnánk, hogy jó húsban van.
Utolsónak: remélem, hogy a szomszéd nem fog átjönni mosdatás ügyben ;-) ;-) :-)
Igen, biztos, hogy van gazdája (aki nem nagyon törődik a cicával). Befogadni most nem tudom a cicust.
Ez a macsek is meg szokta magát tisztogatni, de akkor is büdös volt hátul. :-)
Lehet, nem ártana beszerezned egy karton olcsó macskasampont...Most ez a mosdatott cica elmondja a környéken, holnap csapatostól jönnek fürdetésre..:))))
Bocsika! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!