Szeretnék egy háziallatkát, ami nagyon picike, aranyos, nem büdös és nem is nagyon drága. Mit javasoltok? (a tetün és a bolhán kívül) :D
Ha a halakat aranyosnak találod, akkor az jó választás.
Vagy a hüllők között is érdemes lenne keresgélned, a leguán pl. nagyon cuki szerintem.
törpehöri :D egyet, ami lehetőleg fiú, az nem annyira nyűgös xDD
ha olyan helyről hozod ki lehet venni, tök kis kedves, nem is büdös. 1 hetenként kell takarítani a helyét. nézz utána. de mondjuk ha van pl ismerősödnek ilyen állata, onnan hozd. ingyenesen. szerintem nézz utána, nekem van és imádom :D
hörcsögöt, ha nem zavar hogy harapós.
a hal és a hüllő egyáltalán nem olcsó és a mopsz sem
én a hörcsögöt ajánlom(van sz. aranyhöri meg törpehöri,az aranyhöri nagyobb féle és rengeteg szinváltozata van,a törpehöriböl meg sok féle)és nem büdi!meg nem kell hetente takaritani a hörit ,én majdnem hónaponta takaritom ki!hetetnte inkább a t.malacot kell mer tnagyon büdi tud lenni!
és egy höri meg 500-1000 ft körül van!csak annyi hogy venni kell neki játékot vagy csinálni neki !házikó jó ha van mert az elég fontos neki!és ráadásul nagyon édike is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!