Ma megyünk az anyukámmal (aki nem engedi meg hogy legyen hörcsögöm, mert büdös) az állatkereskedésbe. Megmutatnám neki hogy milyen aranyos a hörcsög, de ennek ellenére azt mondta hogy így sem fog venni. Tudnátok segíteni?
Minek mentek állatkereskedésbe, ha úgysem vesztek? Na mindegy...
Amúgy ő nem azért nem akar neked venni, mert szerinte nem aranyos. Hiába mutatod meg neki, hogy sej, de aranyos, ha egyszer nem ez az ok, amiért nem kapsz.
Nem mellesleg ez nem csak hörcsögről szól, hanem a többezres ketrecről, tápról, játékokról, forgácsról, egyebekről. Ez pedig nem két forint lenne, hanem minimum 10ezer, amit gondolom, nem te fizetnél ki.
Azt nyilván mondanom sem kell, hogy semelyik állat sem büdös, ha takarítják. De ha ezt te is tudnád, akkor nem azzal győzködnéd anyukádat, hogy cuki, hanem azzal, hogy nem lesz büdös, mert rendszeresen fogod takarítani.
Nagyon szép az írásod,ebből látszik,hogy értelmes gyerek vagy. Ügyesen csináltad azt ,hogy már rávetted anyát,hogy legalább elmegy veled a boltba. Remélem lassan csak megenyhül és hamarosan te is boldog höri gazdi leszel.
Sok szerencsét !
13:15
Én a húgomnak tavaly karácsonyra vettem hörcsögöt, évek óta akart. A ketrec 1800 ft volt, a forgács (azt hiszem 20 literes) 700 ft. Illetve kaja, berendezési tárgyak összesen kb 2500 ft volt.
Nem tudom, milyen 10ezrekről beszélsz.
Kedes kérdező, azt hiszem, normális és kielégítő választ adtam a kérdésedre, úgyhogy te csak ne aranyoskámozz engem, mert az tiszteletlenség.
Nem tudom, mit vársz tőlünk, ha nem engedi, hát nem engedi, van ilyen, nem kaphatunk meg mindent, bármennyire is felsőbbrendűnek érezzük magunkat azzal, ha valakit becézgetünk.
Na, van hörcsögöd???
Szerintem nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!