Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy a barátnőm meg fog csalni, vagy elhagyni vagy nem lesz képes kellőképpen fellépni a kérőkkel szemben?
Figyelt kérdés
Annyira el tudom róla képzelni, hogy a bátortalanságában,gyengeségében, vagy éppenséggel kevés irántam érzett szeretetében(pedig váltig állítja h szeret és h nem akar elveszíteni, még magában is kárt tenne) vagy esetleg a szingli éveiben elképzelt vágyai miatt(elképzelte h milyen lenne egy bigám házasság, kapcsolat) örülne annak ha valaki odamenne hozzá, és kapcsolatot alakítana ki vele. Az még elmegy hogy örülne(bár egy nőnek ezt sem szabad)mert hát végülis az önbizalmát növeli ez, de hogy mit tenne akkor ha ez a kérő, nyomuló tovább szeretne vele beszélgetni, az már kérdéses, és félek , hogy nem venné zaklatásnak(pedig amikor én írtam rá h talizzunk, akkor zaklatásnak vette,mint utóbb kiderült, mert volt palija)PEdig azt mondja jobban szeret mint az exét, az elsőt, tehát elviekben zaklatásnak kéne minősítse a dolgokat. DE én mégis eltudom róla képzelni hogy ha elkezdene mosolyogni és nem menne arrébb vagy nem közölné h párja van akár egy olyan kérdésre is hogy "Bocsi szépségem, mennyi az idő?" Miért érzek ilyet? 5 hónap alatt nem csalt meg engem e zt tudom, de mégis el tudom róla képzelni ezeket. VAgy tévedek és csak félek?2013. ápr. 30. 17:51
1/7 anonim válasza:
Bizonyos nők nem elég erősek mentálisan, lelkileg, hogy kiálljanak amellett ami az igazság. Jól esik nekik, hogy ha több pasi dicséri őket, de ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy meg fog csalni. Nem ismerjük a kapcsolatot...
2/7 anonim válasza:
Neked nagyon súlyos önbizalomhiányod van! Fordulj szakemberhez!
3/7 anonim válasza:
Ha el tudod képzelni egy lányról/nőről, h megcsal, akkor általában meg is csal.
4/7 anonim válasza:
Te csak félsz.
Hidd el, magányos pillanataimban én is elképzeltem, hogy vonzó pasik egész háreme vesz körül a kívánságaimat lesve. Ha viszont szerelmes lennék valakibe, csak ő számítana. :)
Az idős dolgot túlreagálod, megmondja mennyi az idő, és ennyi. Ő sem maradhat teljesen hideg, zárkózott. Ha tovább áll a pasi, jó, ha meg többet akar beszélgetni, akkor majd igyekszik úgy intézni, hogy szóba kerülj te is, "és képzeld a barátommal pizzázni megyünk a hétvégén, már alig várom", tehát finoman lekoptatja.
17/L
5/7 A kérdező kommentje:
Első: nekem úgy tűnik nem erős mentálisan, viszont az a fura, hogy engem bátran visszautasított amikor találkozót kértem tőle, amikor palija volt. Tehát nem tudom mi a helyzet: vagy az előzőt nagyon szerette és érte visszautasított, vagy engem nem szeret annyira mint az előzőt, és eljátsza itt a gyengét, vagy ha tényleg gyenge is, a szeretet fel kéne erősítse , az előzőnél is ez lehetett, akkor nálam vajon mi lesz?
2013. ápr. 30. 18:28
6/7 anonim válasza:
Így már világos. Szerintem gyerek még a felfogása. Maga sem tudja mit akar.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnos én nem tudom elképzelni erről a lányról, hogy ennyit megtenne értem :(, nem nem és nem, nem tudom elképzelni h fibnoman szóba hozna engem és finoman ezzel lekoptatná a kérőt, sajnos én mindig peches maradok :(
2013. ápr. 30. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!