Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szívem elhagyni, mert félek, hogy nem boldogulna nélkülem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én szeretem a barátomat, jobban, mint ő engem! Ez már a kezdetek óta világos! És még mindig nagyon szerelmes vagyok belé! De ő nincs annyira oda értem és én tartom majdhogynem egyedül életben a kapcsolatunkat....viszont én húztam vissza a depresszió küszöbéről, és ha emiatt visszaesne, mert elhagyom, akkor nem tudnék élni ezzel a tudattal! Nem tudom, hogy nélkülem mi lenne vele...
Kérlek kímélően válaszoljatok...
2013. márc. 15. 15:30
1/12 anonim válasza:
Áruld már el nekem, hogy miért akarod elhagyni, ha szereted?
2/12 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy előtted is élt valahogy. Most ez érzéketlenül hangzik, de ha depressziós lesz, akkor elmegy orvoshoz és kikezelik. De egy ilyen kapcsolatnak semmi értelme nincs.
3/12 fospuska válasza:
tedd vissza anyuka védőszárnyai alá és élj boldogan. nem lehet azon segíteni,aki magán nem akar.
4/12 A kérdező kommentje:
Mert ő nem szerelmes belém...ezt kerek perec megmondta.És ez fáj, meg érezteti velem...nem úgy bánik velem
2013. márc. 15. 15:34
5/12 anonim válasza:
Akkor meg mit izgulsz, hogy szarul fog esni neki, ha szakítasz vele?
6/12 anonim válasza:
HA nem szeret akkor nincs is rád szüksége igazából.
Hiába szereted, így akkor nem sok értelme van a kapcsolatotoknak.
7/12 fospuska válasza:
akkor...? karitatív tyúkanyónak lenni szép feladat,de csak akkor,ha értékelik. ha még sz@rik is a fejedre,mit foglalkozol vele...?
8/12 anonim válasza:
Ez egy kicsit úgy jön le,mintha magad miatt nem akarnál vele szakítani. Hisz írtad is, hogy te jobban szereted őt. Ha ő tényleg nem szeret téged, akkor nem szorul a pátyolgatásodra.Kár egy ilyen kapcsolatban benne lenni. Csak az idődet vesztegeted vele...
9/12 anonim válasza:
hülye vagy - nem boldogulna nélküled. ez marhaság. annyi ember elboldogul. én is annyi mindent elértem úgy, h nem volt párom, nem ez a boldogulás feltétele. és én is a nulláról kezdtem -.-
10/12 anonim válasza:
Ha már nem szeret, akkor szerintem nem nagyon fog izgulni amiatt, hogy elhagyod, de depressziós végképp nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!