Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a hejzetben? Nem akarom elhagyni őt!
Oké. Tehát vége lett mert mást szeretett. Akkor itt lezárva. Az igaz szeretet nem arról híres, hogy egyszer szeret, egyszer meg eldob mint egy papucsot. Ilyen nincs. Sose kezdeném újra.
Sok kérdés vetődik fel: Miért szerette meg jobban azt a másikat? Azért mert okosabb, vagy szebb? Ha ezért, akkor vajon az egy hónap alatt szebb lettem és okosabb mint egy hónapja? (hülye kérdés tudom, de ilyen nagy hülyeség visszamenni) Gondold csak át!!!
Amúgy meg bocsi! de gyerekes indoklás, hogy azért mert szereted! És akkor mi van??? Azért mert én szívből szeretek valakit, még nem kell egy olyan, aki másra cserélt.
Én most már több mint fél éve szinglizek és fura, hogy azt mondod, hogy az új barátod segít felejteni. Tudod nekem sose kéne pasi azért mert segít felejteni.
Nekem az az elvem ha együtt vagy valakivel és vége, akkor addig nem kezdek újjal amíg a saját magam dolgait nem szedem össze. Egy új férfinak sose sírnám el a bánatom a régiről. ELŐBB FELEJTENI KELL, AZTÁN JÖHET AZ ÚJ FÉRFI. Nincs olyan férfi, aki azt mondaná, hogy neki jól esik hogy a nőjét az exével kapcsolatban kell még istápolni.
Szedd össze magad! Hagyd a régit és ha szereted az újat, akkor becsüld meg és maradj vele! A régihez semmiképp se menj vissza. Légy felnőtt! Vagy te is ilyen 20-22 év alatti vagy még? - általában ilyenek irkálgatnak, akik még olyan fiatalok és már együtt járnak ezzel-azzal? Mennyi vagy? és mennyi időt hagytál a két kapcsolat között, hogy tiszta lappal kezdj az újjal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!