Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkóság lenne? Megtegyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne? Megtegyem? Fontos!

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, pénteken lesz a ballagása. Engem érdekes módon nem hívott meg, csak a ballagás utáni kajálásra, de aki a volt nevelőapját tetoválta, meg annak a nőjét és az 5 éves gyereket, meg az anyja barátnőjét meghívta, engem 2 év után nem tud. A szalagavatójára se hívott meg, akkor azt mondta hogy nincs elég meghívó -.- most meg hogy nincs hely a kocsikban, de szerintem ha annyira akarná hogy ott legyek akkor megoldaná, vagy azt mondaná hogyha apukám fel tud vinni oké. És nem akarok a ballagás utáni kajálásra menni, ajándékot se akarok neki venni, semmit. Bunkóság lenne a részemről? Nagyon rosszul esik, mert nekem alapvető dolog lenne hogy ott van, és nem anyukám mittudomén kijét tenném első helyre. :\

18L

2013. ápr. 30. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
rohadt nagy bunkóság lenne, örülj oda meghívott egyátalán..
2013. ápr. 30. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:

utolsó, beszarok..

Tedd lapátra a gyereket, ezek után mit várhatsz tőle? Kis gennyedék...

2013. ápr. 30. 16:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Bunkóság a részéről, de azért kérdezz rá első körben, hogy miért van ez szerintem, lehet, hogy van rá egy nagyon egyszerű magyarázat(sajnos az emberek hajlamosak nem belegondolni abba, hogy másoknak hogy tűnhetnek dolgok, a leírtak alapján nyilván tahóság a részéről, de lehetséges, hogy nem annak szánta - csak egy naiv vélemény). Ha erre a kérdésre nem kapsz kielégítő választ, akkor semmiképp se menj el.
2013. ápr. 30. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!