Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen üzenetet kapnál a barátnődtől, te mit reagálnál?
Röviden a szituáció. Meg volt beszélve, hogy pénteken délelőtt találkozunk. Csütörtök délután elcsúsztam a lépcsőn, elég rondán bedagadt a bokám, fájt is eléggé. Anyám elvitt az orvoshoz, aki azt mondta, hogy legjobb lenne, ha megröntgeneznék, szóval pénteken menjek röntgenre. Csütörtök este írtam neki egy üzenetet, hogy nem tudok menni másnap reggel, mert röntgenre kell mennem. Erre a következő választ érkezett: "Jó, mennyél." Szó szerinti idézet. Azóta semmi érdeklődés, hogy mégis mi van velem, vagy egyáltalán miért kellett kórházba mennem. Semmi. Én kétszer kerestem, nem vette fel. Jó, gondoltam, nem ér rá, de vissza sem hívott.
Megmondom őszintén nekem baromi rosszul esett ez a teljes érdektelenség. Főleg azután, hogy amikor ő volt náthás pár hónapja, akkor elvárta, hogy mindennap felhívjam.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy élek-e egyáltalán. Mit csináljak?
Hogy mit csinálj? Megmondom én neked. Szakíts vele, mert ez a p*csa egy önző, buta liba, akit csak saját maga érdekel:)
22L
Csak kíváncsiságból. Hány évesek vagytok?
Mert normális ember úgy reagál ahogy az első válaszoló írta. Egy akaratos, hisztis kis p*csával van dolgod. Menekülj, egy szóban a röntgen elég komoly dologra is utalhat, és még meg sem kérdezni mi van veled.
(Az már megint más kérdés, hogy egy röntgen nem tart egy napig, ettől még lehetne találkozni)
25/f
Félreértettétek. Én vagyok a lány, és az én bokán ment ki.
A választ pedig a barátomtól jött.
Abban igazad van, hogy nem tartott egy napig. De a délelőttöm ráment. Ő pedig délután már dolgozott, így nem tudtam már vele találkozni.
Nem voltam elég világos. Szóval én 34/N, Ő 38/F.
Egy bunkó pöts. Dobd a francba. Megmondjam h egy normális rendes pasi h reagál? Egyből felhív h mégis mi a baj? Mi történt? Hogy vagy? Nagyon fáj? Még azt is felajánlja h elkísér.
Nekem nemrég tört el a lábam. A párom majdnem hogy a fenekem is kinyalta volna ha hagyom, csak én nem szeretem elhagyni magam.
Ez mekkora egy f.sz... Én múltkor simán seggre estem és belilult (igen, béna vagyok tudom...) a barátom mégis érdeklődött, hogy biztos jól vagyok-e, stb, pedig ez csak sima véraláfutás, semmi több...
Dobd ki a fenébe. Komolyan.
8
te ha alig bírnál ráállni a lábadra akkor széteröltetnéd h mégjobban fájjon v ha van rá lehetőség akkor bevitetnéd magad valakivel? Azért egy olyan lábbal szaladgálni ami lehet h törött, nem ugyan az mint köhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!