Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ilyen üzenetet kapnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen üzenetet kapnál a barátnődtől, te mit reagálnál?

Figyelt kérdés

Röviden a szituáció. Meg volt beszélve, hogy pénteken délelőtt találkozunk. Csütörtök délután elcsúsztam a lépcsőn, elég rondán bedagadt a bokám, fájt is eléggé. Anyám elvitt az orvoshoz, aki azt mondta, hogy legjobb lenne, ha megröntgeneznék, szóval pénteken menjek röntgenre. Csütörtök este írtam neki egy üzenetet, hogy nem tudok menni másnap reggel, mert röntgenre kell mennem. Erre a következő választ érkezett: "Jó, mennyél." Szó szerinti idézet. Azóta semmi érdeklődés, hogy mégis mi van velem, vagy egyáltalán miért kellett kórházba mennem. Semmi. Én kétszer kerestem, nem vette fel. Jó, gondoltam, nem ér rá, de vissza sem hívott.

Megmondom őszintén nekem baromi rosszul esett ez a teljes érdektelenség. Főleg azután, hogy amikor ő volt náthás pár hónapja, akkor elvárta, hogy mindennap felhívjam.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy élek-e egyáltalán. Mit csináljak?

2013. ápr. 30. 08:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Off: 8-as te nagyon gáz vagy. Semmi közöd hozzá, h van-e gyerekük. Mi is régóta rajt vagyunk mégse jön össze. Ez az egyik!

Másik: És mi van akkor, ha az anyja vitte el 34 évesen? HA egyszerűen Ő volt ott akkor ki más? Engem a tanárom vitt kórházba, mert éppen akkor és ott egyedül Neki volt kocsija, mentő nem jött. Na?

ON: Amúgy én dobnám. De minimum jól leszúrnám, mert a munkába vezető úton is felhívhatna, h mi van Veled, vagy Anyudat vagy akárkit. Baromagyú a párod, ne is haragudj. Amúgy mi van a lábaddal?

2013. ápr. 30. 09:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Honnan veszed h az anyjával lakik. Én sem a szüleimmel élek, mégis mikor összetört a lábam aput hívtam h vigyen be a kórházba mert neki van kocsija.
2013. ápr. 30. 09:08
 13/25 anonim ***** válasza:

15-ös, beléd nem sok ész és tisztelet szorult. És te vagy édesanya? Jó példát mutathatsz ilyen stílussal. Ezer és egy oka lehet annak, hogy valakinek nem jön össze. Nekünk is összejött elsőre, de ez nem olyan gyakori, mint amennyire a tudatlan emberek gondolják. :-) Még te magad is nevelésre szorulsz. Az ilyen szülők miatt vannak az iskolákban a kezelhetetlen gyerekek. A szülő sem képes a normál emberi viselkedésre, de gyereket ''nevel''.

Ismét bebizonyította ez az oldal, kik járnak ide.

2013. ápr. 30. 09:24
 14/25 anonim ***** válasza:

15.

Te egy mekkora bunkó paraszt vagy. Mi van nem kapsz otthon kukit és itt éled ki magad azzal h másokat cseszegetsz? A kutya nem kíváncsi a hülyeségedre.

2013. ápr. 30. 09:25
 15/25 anonim ***** válasza:

Ebből egyértelműen látszik, hogy nem szeret. Én foghúzásra mentem, de a párom jött velem (úgy is, hogy előbb el kellett jönnie a munkahelyéről), nehogy valami bajom legyen. Ha egy ilyen sms-t küldenék neki, 1000%, hogy egyből hívna, hogy mi bajom van és ha tud, elkísér....

Szóval ő csak egy önző f.sz, akinek csak szexre kellesz. 26N

2013. ápr. 30. 09:27
 16/25 A kérdező kommentje:

Hú de elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől.

Na mindegy.

Valaki kérdezte, hogy van a bokám. Nos nem tört el, csak egy egyik bokacsont megrepedt. Úgyhogy most pár hétig mankóval kell járnom. De csak annyit mehetek, amennyit nagyon muszáj, egyébként pihentetnem kell.

Amúgy érdeklődés azóta sincs "életem párja" irányából, úgyhogy valószínűleg többet nem fogom hívni. Ha érdeklem, majd keres, ha meg nem az is egy válasz arra, hogy ezután mi legyen.

Köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 30. 09:29
 17/25 anonim ***** válasza:

Elnézést kérünk a témaváltásért, de az ilyen bunkók mindig kihoznak a sodromból.

azért a repedés is elég kellemetlen és úgy mégrosszabb h akire az ember a legjobban számítana, pont az le sem tojja. Sajnálom hogy egy ilyen embert fogtál ki :S Jobbulást neked. Dobd el hamar azt a mankót :D

2013. ápr. 30. 09:35
 18/25 A kérdező kommentje:

Hát én is remélem, hogy nem sokáig kell mankóznom.

De a végén úgy kellene eldobnom, hogy el is találjam vele a drága szent páromat nem? Hátha helyrebillene az agyában valami, bár lehet, még rosszabb lenne, úgyhogy inkább mégsem. :D

2013. ápr. 30. 09:39
 19/25 anonim ***** válasza:
Áh nem érdemes próbálkozni. Egy jó kis fejütéstől csak hülyébb lesz. Egyszerűen el kell hajtani mint a birkákat szokták :D
2013. ápr. 30. 09:41
 20/25 anonim ***** válasza:

hát, ez valamiféle hiszti a részéről, ráadásul a helyesírása is csapnivaló. "mennyél"???? :)

általában fordítva szokott történni, nem a pasi a hisztis, hanem... na mindegy, nem ez a kérdés lényege.

szerintem ez a pasi csak "arra" használ téged és kimaradt egy numera, besértődött. sz*rd le és jobbulást kívánok!

2013. ápr. 30. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!