Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ilyen üzenetet kapnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen üzenetet kapnál a barátnődtől, te mit reagálnál?

Figyelt kérdés

Röviden a szituáció. Meg volt beszélve, hogy pénteken délelőtt találkozunk. Csütörtök délután elcsúsztam a lépcsőn, elég rondán bedagadt a bokám, fájt is eléggé. Anyám elvitt az orvoshoz, aki azt mondta, hogy legjobb lenne, ha megröntgeneznék, szóval pénteken menjek röntgenre. Csütörtök este írtam neki egy üzenetet, hogy nem tudok menni másnap reggel, mert röntgenre kell mennem. Erre a következő választ érkezett: "Jó, mennyél." Szó szerinti idézet. Azóta semmi érdeklődés, hogy mégis mi van velem, vagy egyáltalán miért kellett kórházba mennem. Semmi. Én kétszer kerestem, nem vette fel. Jó, gondoltam, nem ér rá, de vissza sem hívott.

Megmondom őszintén nekem baromi rosszul esett ez a teljes érdektelenség. Főleg azután, hogy amikor ő volt náthás pár hónapja, akkor elvárta, hogy mindennap felhívjam.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy élek-e egyáltalán. Mit csináljak?

2013. ápr. 30. 08:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

hát mikor nem érdeklődött már akkor is furcsa volt, de azóta se semmi, egyértelmű a válasz, sajnálom, hogy így jártál, így kellett megtudnod, mi a helyzet,

fiatal vagy keressél mást, sok sikert N

2013. ápr. 30. 10:22
 22/25 anonim ***** válasza:

Ott rontottad el, hogy egyáltalán kerested.

Jelezted, hogy bajod van (vis major jellegű, mégcsak nem is te tehetsz róla), tudott róla, nem várt rád hiába hogy csak késel stb...

Ezek után ha fel van háborodva, és még feléd se néz, de igényei azért vannak... :D

Keres ő, ha ez hetekig tart, nyilván tudod mi a helyzet.

2013. ápr. 30. 10:24
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. ápr. 30. 10:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2013. máj. 7. 12:25
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést. Egyre jobban. Jövő hét szerdán megyek megint röntgenre, ha nem lesz rajta semmi, utána már használhatom a bokámat.

Részéről azóta sem semmiféle érdeklődés. Én azóta többet nem kerestem, és nem is fogom.

Úgyhogy kezdek arra koncentrálni, hogy minél előbb elfelejtsem.

2013. máj. 7. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!