Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korai lenne az összebútorozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne az összebútorozás?

Figyelt kérdés
Párommal fél éve vagyunk együtt, de jobban szeretem mint eddig bárki mást. Osztálytársak vagyunk, jövőre együtt indulunk új suliba (egyetem fősuli), persze nem ugyanarra, de mindketten Pestre mennénk. Egy beszélgetés alkalmával szóba került, hogy ha esetleg nem kapunk koleszt és lehetőségünk van rá összebútorzhatnánk egy közös albérletbe, úgy is olyan sokan élnek lakótársakkal, mi mért ne lehetnénk együtt, ha nem a város két külön pontjára járnánk suliba? Párom nagyon lelkes volt bár ő is kicsit megriadt a dologtól, ahogy én is. Nem vagyunk még fiatalok egy ekkora lépéshez? Persze sok a HA... de érdekes ezen elgondolkodni. Talán attól rémültünk meg, hogy ennyire komollyá váljon a kapcsolatunk/életünk? Mindketten 19 évesek vagyunk, és imádjuk egymást :) Volt valaki ilyen vagy hasonló helyzetben? Hogy alakult?
2009. szept. 27. 14:56
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Kb. Én is ebben a helyzetben vagyok, és véleményem szerint nem lenne korai. Bár hozzáteszem mi több ideje vagyunk együtt. Ha pedig az együttélés során rájönnétek, hogy mégsem a másik a nagy Ő akkor is lehet változtatni. albérlet sok van...:)

2009. szept. 27. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:

18 évesen az érettségi évében megismerkedtem a volt vőlegényemmel.

Álomba illő szerelem volt, annyira mély és annyira odavoltunk egymásért, hogy egyértelmű volt, hogy együtt éljük le majd az életünket. Évfolyamtársak lettük az egyetemen (3 évvel idősebb nálam, de már elvégzett egy sulit.)

Másodévben ott hagytam a szobatársam, és összeköltöztünk a kollégiumban, akkor 2 éve voltunk együtt.

Minden heppi volt, kialakítottuk a közös kis fészkünket, szeptember végén megkérte a kezem.

De aztán túl sok lett a gond...egy végzetes lépésként szakítottuk. Összetört a szívünk, így mást kerestünk. Volt mindkettőnknek kapcsolata, igaz nem hosszú és mára már mindnek vége, de nem tudtunk elköltözni, mert nem volt hely a koliba.

Poklok pokla volt...

Most harmad évesek vagyunk, szétköltöztünk, mindkettőnk vissza a szobatársáshoz. Most próbálnánk összejönni, de ő már nem szerelemmel szeret. De valamit mégis akar tőlem.

Az egész tündérmese pokoli lett.

Nemtudom...én még várnék, bár ez kapcsolatfüggő...

Gondoljátok meg jól!

2009. szept. 27. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha együtt vagytok fél éve , szeretitek egymást és ráadásul még egy városban is fogtok élni, akkor nyugodtan belevághattok. az együttélésnél legalább kiderül minden :D
2009. szept. 27. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:

egy nagyonimádott exemmel gimiben jöttünk össze...imádtuk egymást...ugyanarra az egyetemre kerültünk,össze akartunk költözni...lakás már megvolt mikor ő bepánikolt,szakitott,került messziről,tiltott mindenhonnan,kb 2 év volt mire egyáltalán köszönt...

most már nagyjábol beszélőviszonyban vagyunk,azt mondja,még gyereknek érezte magát az összeköltözéshez,jobbnak látta menekülőre fogni akkor...

azóta óvatosabban bánok ezzel a témával...

2009. szept. 27. 16:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is talán kicsit még gyereknek érzem magam hozzá, bár mire oda kerülök, már javában 20 leszek. Van még addig egy évünk, nem úgy néz ki, hogy bármi baj is közbejöhetne, csak jó előre elgondolkodni azon, hogy mit is kéne tenni, ha nem kapunk kolit.
2009. szept. 27. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
amugy koliban is összeköltözhettek,az össze is költözés meg nem is igazábol
2009. szept. 28. 07:38
 7/7 anonim válasza:

szerintem semmi értelme sincs mert akkor megszokottá válik h. eggyüt vagytok meg minden és egy ídőután engymásba untok.

de lehet h. pont az ellenkezője fog történni....

én nem költöznék össze félév után...

2009. szept. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!