Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne az összebútorozás?
Szia!
Kb. Én is ebben a helyzetben vagyok, és véleményem szerint nem lenne korai. Bár hozzáteszem mi több ideje vagyunk együtt. Ha pedig az együttélés során rájönnétek, hogy mégsem a másik a nagy Ő akkor is lehet változtatni. albérlet sok van...:)
18 évesen az érettségi évében megismerkedtem a volt vőlegényemmel.
Álomba illő szerelem volt, annyira mély és annyira odavoltunk egymásért, hogy egyértelmű volt, hogy együtt éljük le majd az életünket. Évfolyamtársak lettük az egyetemen (3 évvel idősebb nálam, de már elvégzett egy sulit.)
Másodévben ott hagytam a szobatársam, és összeköltöztünk a kollégiumban, akkor 2 éve voltunk együtt.
Minden heppi volt, kialakítottuk a közös kis fészkünket, szeptember végén megkérte a kezem.
De aztán túl sok lett a gond...egy végzetes lépésként szakítottuk. Összetört a szívünk, így mást kerestünk. Volt mindkettőnknek kapcsolata, igaz nem hosszú és mára már mindnek vége, de nem tudtunk elköltözni, mert nem volt hely a koliba.
Poklok pokla volt...
Most harmad évesek vagyunk, szétköltöztünk, mindkettőnk vissza a szobatársáshoz. Most próbálnánk összejönni, de ő már nem szerelemmel szeret. De valamit mégis akar tőlem.
Az egész tündérmese pokoli lett.
Nemtudom...én még várnék, bár ez kapcsolatfüggő...
Gondoljátok meg jól!
egy nagyonimádott exemmel gimiben jöttünk össze...imádtuk egymást...ugyanarra az egyetemre kerültünk,össze akartunk költözni...lakás már megvolt mikor ő bepánikolt,szakitott,került messziről,tiltott mindenhonnan,kb 2 év volt mire egyáltalán köszönt...
most már nagyjábol beszélőviszonyban vagyunk,azt mondja,még gyereknek érezte magát az összeköltözéshez,jobbnak látta menekülőre fogni akkor...
azóta óvatosabban bánok ezzel a témával...
szerintem semmi értelme sincs mert akkor megszokottá válik h. eggyüt vagytok meg minden és egy ídőután engymásba untok.
de lehet h. pont az ellenkezője fog történni....
én nem költöznék össze félév után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!