Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hogy döntsek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogy döntsek?

Figyelt kérdés

7 éves párkapcsolatban élek, 25 nő éves vagyok, a párom 45. Együtt is élünk az ő lakásában. Eddig gyereket nem terveztünk, tanultam aztán meg dolgoznom kellett. Most az a problémám, hogy én se leszek már fiatalabb, szeretnék gyereket. Ő meg akkor szeretne, amikor én is. De nem idős-e már egy kisbabához? Nem tolnék-e ki a gyerekkel? Viszont a párom mindent megtesz értem. Nagyon szeretem őt. A másik gondom, az hogy megismerkedtem egy 30 éves sráccal, szerelmes lett belém. Elhagyja a feleségét, miattam is, meg azért is mert az asszony szó szerint veszélyes. A sráccal eddig még csak 3 szor találkoztam, de ő komoly kapcsolatot akar velem. Én első látásra beleszerettem, de szerelemre nem alapozok. A probléma vele, hogy semmie sincs és van két gyereke az asszonytól. Én tanácsoltam neki, hogy legyen nála az egyik gyerek, mert ők amúgy is jobban kötődnek egymáshoz és gyerektartást se kéne fizetni.

A két férfi között kéne választanom! Hetek óta ezen agyalok. Nem szeretnék senkit megbántani, de utólag se szeretnék megbánni semmit!

Kérlek, rendes válaszokat írjatok! Köszönöm!

2013. ápr. 29. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsit langyos a 45 éves férfivel a kapcsolatod, és az ujdonság szele hajtana a 30 éves pasi karjaiba. De okos vagy, szerelemre alapozni olyan, mint kastélyt felhúzni a mocsárra. Veszélyes és értelmetlen. Amúgy nem öreg a 45 éves a gyerekhez. Ismerek olyan ürgét, akinek 52 évesen született gyermeke. Más kérdés, hogy az érettségijére bottal megy majd, de isten segítse meg és éljen addig legalább. Mivel az asszony veszélyes, ahogy írod, bármi kitelik tőle, ha megtudja, hogy egy nála fiatalabb nővel van a pasi. Én a helyedben maradnék a seggemen.
2013. ápr. 29. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
de van egy olyan mondás hogy ha igazán szeretted volna az elsőt nem szerettél volna bele a másodikba.. tehát ha már megfordult a fejedben hogy mással is el tudnád képzelni az életed az már rossz..
2013. ápr. 29. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 7 éves együtt vagytok ilyen miatt semmiképp se szakíts vele. Kitudja majd a másik férfival mennyire jöttök ki az évek folyamon amikor jobban megismered. Biztosra menj.. nem léteznek csodák bármennyire is szeretnénk.
2013. ápr. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!