Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó kapcsolat?
Figyelt kérdés
Csak tényszerűen. 8 éve együtt. Szex havonta egyszer. Külön kassza. Összes szabadidejét számgépes játékokkal tölti, évek óta nem csókolóztunk, van 2 közös gyerek, de velük alig foglalkozik, akkor is tök ideg tőlük.2013. ápr. 29. 15:02
31/42 anonim válasza:
beteg. undorító. önző. ne tudd meg nem értékes látvány :)
32/42 anonim válasza:
És amikor a problémákat meg próbáltad beszélni, akkor ő mit mondott? Hogy neki minden jó úgy, ahogy van?
29/n
33/42 A kérdező kommentje:
Hogy szerinte nincs gond. Idézem: "nem a legjobb a kapcsolatunk, de nem rossz" ezt mondta. Nyilván, neki nem rossz...
2013. ápr. 29. 16:34
34/42 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, minek ez a szócséplés. Ha foglalkozna a gyerekeivel, akkor még csak megérteném, hogy meg akarod menteni a kapcsolatot, de így... inkább menekülni kell innen.
35/42 anonim válasza:
igen neki nem rossz...
az hogy van 2 gyereke nem igazolja h nem meleg van aki 40 évesen döbben rá hogy meleg.
ha ennyire nem ad magára s neki jó igy...
miért is vagy mellette?
36/42 anonim válasza:
"Hogy szerinte nincs gond. Idézem: "nem a legjobb a kapcsolatunk, de nem rossz" ezt mondta. Nyilván, neki nem rossz..."
Te meg halkan mondod. Annyira tipikus jelenség: a nő tulajdonképpen elmondja, amit gondol, de általában csak célzásokban, a pasi meg szarik rá magasról. Csak akkor kapcsol, amikor a nő már lelépett, és egyik sem érti, mit ronthatott el...
37/42 A kérdező kommentje:
Á, én hangosan is mondtam. Azt is mondtam, hogy nekem ez nem jó, nem vagyok boldog. Azt mondta, oké változtatni fog. Nem változtatott, semmin. Ez már rég volt, azóta még rosszabb lett, már én sem szorgalmazom ezeket a beszélgetéseket, mert nincs eredményük.
2013. ápr. 29. 17:24
38/42 anonim válasza:
Azt kérdezted már, hogy neki mi baja?
39/42 A kérdező kommentje:
Aha, neki semmi baja. Sose beszél az érzelmeiről, soha.
2013. ápr. 29. 17:30
40/42 anonim válasza:
nekem volt ilyen barátnőm nőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!