Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez jó kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó kapcsolat?

Figyelt kérdés
Csak tényszerűen. 8 éve együtt. Szex havonta egyszer. Külön kassza. Összes szabadidejét számgépes játékokkal tölti, évek óta nem csókolóztunk, van 2 közös gyerek, de velük alig foglalkozik, akkor is tök ideg tőlük.

2013. ápr. 29. 15:02
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
88%
Ha EZ NEKED kérdés, akkor nem is érdemelsz jobban!!!!
2013. ápr. 29. 15:05
 2/42 anonim ***** válasza:
81%
ez a jótól igen távol van, ha egyáltalán kapcsolatnak lehet nevezni
2013. ápr. 29. 15:06
 3/42 A kérdező kommentje:
Oké. További adalékok: minden nap mondja, hogy szeret, rutinszerűen, hozzám bújik, mikor elalszunk, nyilvánosan ölelget, de kettesben nem. Ti mit tennétek?
2013. ápr. 29. 15:08
 4/42 anonim ***** válasza:

"Összes szabadidejét számgépes játékokkal tölti"

- jó, erősen függő kapcsolat a számítógéppel.

Orvos/pszichológus segíthet: addiktológus (függőségekkel foglalkozó szakember, aki mondja: a szg. függőségből szabadilni olyan nehéz, mint az alkoholtól. Függő: és a többi már ennek következménye: tönkremennek az emberi kapcsolatai)

2013. ápr. 29. 15:09
 5/42 anonim ***** válasza:
Próbálnék kedves lenni, közeledni, és megmondanám neki, hogy tegye ő is ezt. Ez nem normális, ami köztetek van.
2013. ápr. 29. 15:10
 6/42 anonim ***** válasza:
és sztem ne hagyd ott mert gyerekek is vannak, és ha szakítotok/elváltok.. az a gyerekeknek is rossz
2013. ápr. 29. 15:12
 7/42 A kérdező kommentje:

Igen, függő, informatikus a munkája is.

Nagyon keveset beszélgetünk, olyannyira, hogy 8 év után kevésbé ismerem, mint némelyik exemet pár hónap után. Ha én beszélek, azt hallgatja, de sokszor nem reagál rá érdemben, ő meg sohasem mesél a napjáról, semmit, se az érzéseiről, semmi személyesről. :(

2013. ápr. 29. 15:14
 8/42 anonim ***** válasza:

Venni egy táblát kiírni rá hogy én is és ha legközelebb azt mondja szeret, rámutatni a táblára mintha megkínálnád valamivel.

Amúgy meg valóban problémás ha elhagynád észhez térne na de mit ér egy olyan kapcsolat amihez ez kell...

valami hiányzik az életéből az biztos, fel kéne dobni na de kérdés hogy hogyan...

vagy a te életedből hiányzik valami, na de nem ő...

2013. ápr. 29. 15:19
 9/42 A kérdező kommentje:
Tábla :D Á, már nem mondok semmit, mikor mondja, csak aházok, vagy dörmögök. Nem tudom azt mondani, hogy én is szeretem, mert annyira érzések nélküli a kapcsolatunk, hogy álszent dolog lenne.
2013. ápr. 29. 15:20
 10/42 anonim ***** válasza:
az enyém is hasonló, csak nincs gyerek, 8 éve együtt, csak részegen csókolózunk évente 2x, szex inkább 2-3 havonta, de közben meg jól elvagyunk, mint legjobb barátok... sajnos mindenki azt mondja, hogy előbb-utóbb minden kapcsolat ide fajul (legalábbis hogy a szex és a csókolózás elmúlik). de ha nem is beszélgettek az már nagyobb baj...
2013. ápr. 29. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!