Gázos anyagilag. Működőképes lehet így egy kapcsolat?
Párom munkanélküli volt, mikor megismertem. Sosem vártam el, hogy meghívjon vagy ilyesmi, bár mégis volt rá példa. Ezt csak azért írom le, hogy világosan látszódjon: én nem a pénzt keresem egy férfiban.
Mégis azt gondolom, aki lassan 50 éves korára a nagy nullán van, az azért okkal lehet. Az élmények pedig nem feltétlenül pénzfüggők...
te jó ég..
azért 50 évesen illenék már valamit felmutatni
34 évesen nehogy elcsezd már a fiatalságodat egy ilyen emberre..a korkülönbségről nem is beszélve.....
nem pazarolnám az időmet egy ilyen pasira. nem, nem a pénz hiánya a zavaró, de ennyi idősen már sokat elmond valakiről, ha még nem ért el semmi maradandót az életben.
volt már feljebb is, és lecsúszott onnan, vagy soha nem volt sehol, mindig csak a csóróság? mert ha utóbbi, akkor nem hiszem, h a közös jövőt kéne tervezgetni.
Szia! Az én exem is ilyen volt. Mikor összejöttünk, nem volt munkája. Hozzánk költözött, meleg volt, enni kapott. Majd mikor elkezdett dolgozni, jöttek a rokonai és lehúzták, a maradékot szépen elitta. Csúnya történet, de amikor tudok /tudtam/ adni, szeretett, ahogy jobban ment a szekere, jöttek a rokonai, a barátok, na meg persze inni kellett. És arcolni. Nélkülem éhen halt volna, de most, h nagyon jól keres, minden vagyok, csak jó nem.
Én a helyedben nem várnék tovább. 2 év alatt sose kaptam semmit, egy ünnepre sem.
És bár sz@r a helyzet munka terén, de azért ennyire ne legyen már lehetetlen a párod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!