Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gázos anyagilag. Működőképes...

Gázos anyagilag. Működőképes lehet így egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt.Pont azóta van rossz anyagi körülmények között a pasi(nem kamuzik,ez tényleg így van).Tehát ez idő alatt szinte sehova nem tudtunk elmenni,se egy apró meglepetés,szinte semmi.Ilyen kapcsolatom még nem volt,mivel volt olyan nagy szerelmem,akinek nem sok pénze volt,de nagyon kis ötletesen oldott meg mindent,maradandó élményeket okozott még így is.Én eddig meg tudtam oldani a saját dolgaimat,eddig nem néztem a pénzügyi részt,de most kezd elegem lenni.Nem laktunk együtt,de sokszor átjött hozzám,nem egy személyre vettem kaját vagy bármit,hanem többet,mert nem sajnáltam.Olyan helyzet adódott,hogy 50km-rel arrébb kellett költöznöm,ami úgy gondolom pite távolság.Arra nincs pénze hogy eljöjjön hozzám,telefonon is max. 1-2 sms-t tud írni,eddig én hívtam.Eddig vártam,hátha össze tudja szedni magát,mert amúgy talpraesett,de meddig érdemes várni,vagy egyáltalán van-e értelme ? Ő tűnik erősebbnek,de mégse az,hiszen már nagyon sokat segítettem neki,de nem arra vágyok hogy egy férfit istápoljak.Ti mit tennétek ? Szeretem,szexuális téren minden okés,de ez miatt semmi közös élményünk nincs,így nem lehet élni.Hozzáteszem egész életében megoldotta a pénzügyi dolgait,legalábbis ahogy ő elmondta,ahogy én láttam,de ezzel nem vagyok előrébb. Ő 47 éves,én 34.
2013. ápr. 26. 21:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Ha mindent a segge alá raksz ,akkor semmi motivációja ezen a kényelmes helyzeten változtatni.

Gondolod, hogy ha 47 éves létére nem tud felmutatni semmit, akkor majd ezután fog megváltozni? Ott van a kis 34 éves barátnő, majd az mindent elintéz.

Ha szereted, akkor tűzz ki egy határidőt, és ha addig nem változtat a hozzáállásán, akkor lépj.

Az meg tényleg gáz, hogy egy személyben te vagy a programfelelős... Nem minden pénzkérdés.

Mondom mindezt úgy, hogy én is 34 vagyok.

2013. ápr. 26. 23:21
 12/27 anonim ***** válasza:
36%

Anyósom jött össze egy pont ilyen emberrel.Pont akkor "jöttek össze a dolgok".Nem tudott fizetni semmit,nem vitte sehova,1X se aludhatott a pasinál.Sőt még hitelt is vetetett föl vele amit "sajnos" nem tudott fizetni (mindjárt megsajnálom).Elnézte,ahogy anyósom egyedülálló szülőként fizeti az ő sarát.Amikor szakítani akart vele,akkor telefonálgatott hogy így meg úgy szereti....Szerintem az én történetem direkt a lehúzásra ment.Ja és nem volt ránk kíváncsi,pedig egy házban lakunk.

Ami az én véleményem a kapcsolatodról.34évesen nem vagy öreg!!!Még gyereked sincs,amit sok férfi nem szeret(már ha van).Nem vészes a korkülönbség,de ne horgonyozz le 10év múlva még ennyi közös témátok se lesz.Az anyagiakról annyit.Sajnos nehéz világot élünk és ha neked nem probléma,mert megvan minden akkor belefér,de ha nincs akkor próbálj meg jobb partit találni.Nekem az is furcsa,hogy nem ajánlotta föl hogy költözz hozzá.Még valami a viselkedése öregesnek tűnik.Ő sértődik meg???Keress jobbat!!

2013. ápr. 27. 00:00
 13/27 A kérdező kommentje:
Hmm..teljesen egyöntetű vélemények vannak.Felajánlotta hogy költözzek hozzá,de csak egy hónapig voltam ott,mivel azt láttam,hogy mindent nekem kell állnom,cserébe azért,hogy ott lakom,pedig nem voltam rászorulva,ezért is költöztem most el.Nincs háttérsegítségem,tehát bármikor előfordulhat hogy én kerülök rosszabb helyzetbe,de eddig valahogy mindent megoldottam.Gondolkodhatnék úgy is,hogy mi lesz később,mivel nekem nincs saját lakásom,de ez is hülyeség,ezért nem maradok senkivel.Úgy látom itt szakítanom kell,ebben meg az a poén,hogy ki akar menni külföldre dolgozni,már kiment volna ha nem ismert volna meg,és ismét lesz pénze :) Nagyon jó.
2013. ápr. 27. 01:52
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd a francba, ha 47 évesen ekkora lúzer, ez már nem változik, te meg nem vagy még olyan "öreg", hogy bármi sz..t bevállalj, csak hogy ne maradj egyedül.
2013. ápr. 27. 06:30
 15/27 anonim ***** válasza:
68%

11-es vagyok.

Nekem több barátnőm is volt, akik összejöttek olyan pasikkal, akiknek pont akkor jöttek össze a dolgok. Mit mondjak, éveket pazaroltak el... A pasi persze nem változott, de miért is változott volna? Sokkal egyszerűbb a másiktól várni mindent...

Hogy kiment volna külföldre, de miattad nem ment? Még a felelősséget sem vállalja, érezd csak úgy, hogy miattad nincs pénze... Elég szánalmas. Ahelyett, hogy örülne neki, hogy talált egy talpraesett fiatal barátnőt, aki még szereti is a rigolyái ellenére. Tegye össze a két kezét és adjon hálát. Neki kéne tepernie, hogy megtartson, nem pedig neked keresni a mentséget a viselkedésére. Ha szakítanál vele, akkor biztos egyből fel tudna hívni, még ajándékot is venne. Aztán kezdődne minden elölről. Magyarázat pedig mindig van, mert minél intelligensebb valaki, annál inkább meg tud magyarázni mindent. Ezért is írtam, hogy tűzz ki egy határidőt (vele is közöld), és addig vagy változtat a hozzáállásán, vagy viszlát (de akkor tényleg lépned kell).

Nem árt ha tudsz róla, hogy a "korodbeliek" között rengeteg elvált pasi van, akik szeretnének egy normális nőt. Ők jobban értékelnének talán, mert egyszer már megégették magukat. Kár még éveket elpazarolnod, de hát te tudod...

Ja, és a férjem szokta mondani, hogy ha valaki nagyon akar dolgozni, akkor azért az talál munkát. Lehet, hogy "alantasat", de valakinek nincs pénze, akkor átmenetileg bármi jó. De hát sok olyan munkanélküli van, akinek büdös a munka. Ezzel senkit nem akarok bántani, mert vannak olyan vidékek Magyarországon, ahol tényleg nincs munka, de gondolom nálatok azért nem ennyire kiélezett a helyzet, hogy ne lehetne akármilyen kis munkát találni, amivel összekapar annyi pénzt, hogy a rezsijét kifizesse.

2013. ápr. 27. 07:18
 16/27 anonim ***** válasza:
12%
15: üzenem a férjednek, hogy bilibe lóg a keze. Gondolom anno valahova be lett nyomva, aztán onnan osztogatja az észt. Utálom az ilyen primitív, nem e világban élő emberek ostoba véleményét.
2013. ápr. 27. 07:53
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

16! Átadom :-)

Rohadt nagyot tévedsz amúgy!! Csak látott már jópár embert, akik otthon ültek, mert nincs munka. Férjem bement a kocsmába, hogy valaki el tudna-e jönni egy kicsit segíteni napszámba. Na hát az összes munkanélkülinek büdös volt a munka. A tesója gyesből tartotta el a munkanélküli férjét, mert őneki nem volt jó akármilyen munka (a 8 általánosához). Szóval ezek miatt mondta. De hozzátettem, hogy tényleg van olyan hely, ahol nem lehet elhelyezkedni!!! Nem kell egyből átharapni a torkomat, nem bántásból írtam tényleg. De lássuk be, vannak ingyenélők. De ne vedd magadra, mert én is sok olyan embert látok, aki majd meggebed, mégsem talál munkát, de bőven van példa az ellenkezőjére is. :-(

2013. ápr. 27. 07:59
 18/27 anonim ***** válasza:
59%

16! Még mindig 15 vagyok!

Be lett nyomva a férjem... Ha-ha-ha. Mikor mennek tüzet oltani a romákhoz, akkor azok karba tett kézzel dirigálnak nekik, hogy mit csináljanak... A saját házuk ég, de lusták lapátot fogni, majd eloltják azok a hülye tűzoltók... Havi nettó 120-ért. Ne csodálkozz, hogy ez a véleménye!!!

Ezen a 47 éves pasin meg akkor sem látszik az a hajde nagy igyekezet!

2013. ápr. 27. 08:05
 19/27 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem az a probléma, hogy anyagilag éppen rossz helyzetbe került, amikor összejöttetek. Bárki lehet munkanélküli, fogyhat el a tartalékpénze (már ha van), lehetnek hitelei stb... De ez, hogy valaki 9 hónapon keresztül nem tudja magát összeszedni, na az már gáz! Azt jelenti, hogy a barátod nem életképes. Ha más nem legalább vállalna alkalmi munkát, elmehet építkezésekre, vagy földekre, most kezdenek az idénymunkák fellendülni. Az a baj, hogy neki kényelmes ez az állapot. Szerintem már eleget vártál. Arról meg nem is beszélve, hogy az élmények, nem feltétlen kerülnek pénzbe...
2013. ápr. 27. 09:11
 20/27 anonim ***** válasza:
13%

Értem 15-s. Tehát a kocsmai emberekből vonja le ezt a nagy bölcsességet. Értem. Akkor hülyébb mint gondoltam.

Nyilván ha dolgozó embert akarok, nem a kocsmában keresek. Ha feleséget akarok, nem az utcasarokra megyek.

Tehát akkor a férjed szerint minden munkanélküli olyan, mint abban a kocsmában üldögélők.

És még hogy nem korlátozott ember mi? Csak tudnám a nők mit szeretnek az ennyire egyszerű emberekben. Vagy pont ezt?

2013. ápr. 27. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!