Gázos anyagilag. Működőképes lehet így egy kapcsolat?
20-as! Olvasd el amiket írtam, és ha még akkor sem érted, akkor pontozz le, nem fogom már ezt tovább magyarázni! Nem a kocsmában szerzi a tapasztalatokat, több példát is írtam...
Nem tehetek róla, hogy személyes támadásnak veszed ha valakinek más a véleménye, és szerinted valakit vagy benyomtak egy zsíros állásra, vagy egy primitív bunkó, igaz?
Inkább legyen valaki egyszerű, mint egy olyan bonyolult lélek, akinek hozzád hasonlóan nehéz a felfogása! Úgyis azt hallod ki mindenből, ami neked tetszik, amire habzó szájjal ugorhatsz. Gratulálok!
Ha nem tetszik a véleményem pontozz le!
Ja, de amúgy meg válaszolhattál volna a kérdésre is ahelyett, hogy engem fikázol!
15-ös voltam :-)
Kedves 15-s, a kérdésre nincs mit válaszolni. Lusta a pasi és kész. De ez nem azt jelenti, hogy minden pasi az vagy minden munkanélküli az lenne és hogy itt bőségesen van meló, csak akarni kell. Amikor egy állásinterjúra (egy hely kiadó csak) 20-30 fő jelentkezik. Minimum.
Az hogy vannak otthon meg a kocsmában üldügélő részegesek, az oké. Mindig is voltak. Nyilván ez a 47 éves lúzer is itt a kérdésben azért talált egy kétségbeesett 34 éves nőcit, hogy majd eltartja. Ha másból nem a gyesből.
Nekem igazából egyetlen egy mondat szúrta a szememet és az ,hogy aki akar, az tud dolgozni. Holott ez nincs így. Tudom jól, kik mondanak ilyeneket.
Ez az állapot 60%-ban a munkaadók miatt van. Azt hiszik ,hogy ha 80-100k között adnak, akkor már megalázható a munkavállaló. Meg elvárják, hogy továbbképezd magad, persze ingyen ja és ha lehet, akkor néha hasoncsúszva gyere be dolgozni.
A lélek bonyolult dolog. Minél intelligensebb valaki, annál jobban belátja ezt. (Ez alól kivételek a különböző személyiségzavarok, szindrómák stb, ugyanis az ilyen emberrek fogyatékosok - lást Einsteint is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!