Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális - működőképes az ha egy 30 éves nővel alakul ki egy kapcsolat úgy hogy neki van már egy gyereke és én meg 24 éves vagyok?
Ez megint felesleges kérdés hiszen a választ az idő dönti el.
Példának okáért...volt már olyan esküvő ami óriási csinnadrattával zajlott-aztán válás lett a vége, míg olyan is volt ahol a két tanú az utcáról jött és ma is boldogan élnek.
Mennyire akarod ezt a kapcsolatot?
Mennyire tudod magad elképzelni abban a családban?
Mennyire szereted a gyerekeket?
El tudnád képzelni hogy lesz egy gyerkőc az életedben akiért te is felelős leszel?
Elgondoltad már hogy ez a kapcsolat nem olyan lesz mint egy gyerek nélkülivel?Hiszen nem olyan időbeosztás lesz mintha ketten lennétek.Mondjuk attól függ hány éves a gyerek.
De mielőtt belevágnál gondold el az életed velük milyen is lenne.És gondold át a kérdéseket amiket feltettem.
Ha mindig arra lyukadsz ki hogy ez nem probléma,ez megoldható,ez így jó lenne Én eltudnám velük képzelni az életemet akkor szerintem már nem lesz több kérdésed.
Én minden párkapcsolatom előtt elgondoltam hogy milyen lenne ha összejönnék vele és mi lenne ha komolyabbra fordulna a dolog és szerintem mindig jól döntöttem.
Igaz még csak 20 éves vagyok de most érzem a legjobban hogy semmi olyan nem történt eddig amit megbántam volna és miért?Mert átgondoltam mindent előtte.
Remélem segítettem valamiben ha még nem is mindenben.
Sok sikert. =)
ma 13:54
Ez az amit még nem bírtam eldönteni, és nem vagyok benne annyira biztos hogy kész vagyok e erre még. Baromi nagy ugrás . Viszont ott van az a része is hogy kész vagyok.. Tényleg baromi nagy ? jel vagyok és kész is vagyok de nem is.
12 éves voltam, amikor anyu 32 évesen összejött egy 22 éves sráccal. A mai napig együtt vannak, augusztusban született a kishúgom, szóval igen, működhet!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!